illnino demiş ki:cnbc-e dergi şubat sayısında Barney Stinson'ın "Kanka kanunu" kitabı hediye!!
panik_431 demiş ki:En son 2.sezonu izledim. 3 ve diğer sezonların DVD'si de çıksa hemen. DVD den izlemek çok zevkli oluyor dizileri.
illnino demiş ki:panik_431 demiş ki:En son 2.sezonu izledim. 3 ve diğer sezonların DVD'si de çıksa hemen. DVD den izlemek çok zevkli oluyor dizileri.
Bende Lost'un 6 sezon dvd si var.(kopya tabii ki 🙂 ) Birde Trueblood'ın ilk 2 sezonunu almıştım net kotalıyken. Şimdi zaten dizitubelardan izliyorum bir çok şeyi.Artık tv'yi bırakacam kendi laptop'ım olunca.
olayda son bölüm de robin-barney arasında.... neyse spoiler olmasın.
o hissi biliyorum bir iki sene önce aynısı bana olmuştu 20 dakikalık bölüm için 1 hafta beklemek koyuyor ilk başlarda sonra alışıyorsun 🙂Ben pek keyifli izliyodum.Şu dizitube olayına fazla abandım bütün yayınlanmış bölümler bitti.Bazen daha ağırdan gitseydim keşke diyorum 😀
Bu arada Barney candır 😀
Başta takır takır ard arda bölüm izleyip sonra durunca valla çok koydu.hatta arada eski bölümlere tekrar baktığım bile oluyor 🙂o hissi biliyorum bir iki sene önce aynısı bana olmuştu 20 dakikalık bölüm için 1 hafta beklemek koyuyor ilk başlarda sonra alışıyorsun 🙂