Cnbc-e'de yayınlanan son bölümünde bir The Big Lebowski göndermesi vardı ki; zaten seviyordum diziyi artık favorimdir. 🙂
Valla ben artık bıraktım. Sonunu söylersiniz bana. Son sezonda sırf bölümleri çekmek için çekmişler ne bir konu ne bir sürükleyicilik hiçbir şey kalmamış. Tam anlamıyla rezalet. Feyyazın "Lost çok bozdu " hesabı gibi "HIMYM" çok bozdu.3 sene içerisinde şu dediklerimden tiksinme noktasına kadar getirdiler. Zaten Friends'e iyice aşina olduktan sonra işledikleri çoğu konu ve bunları işleyiş şekillerindeki çirkin esinlenmeleri fark edince soğumuştum. Ama son 4-5 sezondur dizi bildiğin kötü yahu. Hani o klasik ve suyu çıkmış Friends karşılaştırmasını geçtim (ki Friends'e hakaret), dizinin temel unsurları çok fenalaşmış zamanla. İnanılmaz yapay diyaloglar, gerçekçilikten uzak küçük senaryolar (Family Guy mı sanıyorsunuz kendinizi acaba?), kameraya bakmalı abartılı jestler, sırf belli kesimlere sevimli görünmek için yapıldığı çok belli zorlama popüler kültür göndermeleri, hikayenin uzaya uzaya saçma sapan bir hal alması, bölüm sonlarında 'klasiğimiz bu bizim' mesajı vermeye çabalayan sikko sikko şarkılar.. Artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik psikolojisinden izliyorum son sezonu. Spin-off'u olacakmış bir de. Kafanıza sıçayım yapımcı gibi.
Vikings başladı hakikaten ne güzel ya. Hafta sonunun gelişini kutlamak için bundan güzeli var mıdır... Darısı Californication ve Game of Thrones'un başına.
Ayaklar uzatıldı, koca bir kase yoğurt hazır, izlemeye başlıyorum.
Şu diziyi tek izleyen benim zannediyordum ben...İlk çıktığı günden beri takipteyim.Ulu önder Hank Moody.