Diyeceğim o ki, tamir ettirmek bir pedal parası tutar sanırım (50 TL'ye satılığa koyduğumu düşünürsek). Alırım tamir ederim/ettiririm diyen varsa buyursun, dükkan kendisinin 🙂 Muhtemelen elektronik devrenin de bir elden geçmesinde yarar olacaktır; zira kabaca bir hesap yapınca pedala 6 senedir el sürülmediğini fark ettim.
ADD+ pedalları ömür boyu garantili diye biliyorum, yanlışım varsa bilen düzeltsin. Kargo ücretlerini karşılayarak gönderebilirsiniz tamire.
aynı şekilde benim basın da teller 4 yıla yakındır. Öncelik sizin tabii ki hatırlattığınız da iyi oldu, sizden sonra ben de talibim bas gitar teline.Hayrına varsa çıkma bas gitar takım teli arıyorum. Sıfırları pahalıya geliyor. Elimde bir bas gitar var telleri 4 yıllık neredeyse.
ADD+ Analog delay satıyordum, biraz önce forumdan bir arkadaşımız özel mesajla ulaşarak pedalı satın almak istediğini söylediği için öncelikle takıp çalıştığından emin olayım dedim. Lakin fark ettim ki, pedalın potansları inanılmaz derecede hışırtı yapıyor. Hışırtı gitarın tonuna da sızdığı için pedalın başka sorunları olup olmadığını anlayamadan fişten çekmek zorunda kaldım.
Diyeceğim o ki, tamir ettirmek bir pedal parası tutar sanırım (50 TL'ye satılığa koyduğumu düşünürsek). Alırım tamir ederim/ettiririm diyen varsa buyursun, dükkan kendisinin 🙂 Muhtemelen elektronik devrenin de bir elden geçmesinde yarar olacaktır; zira kabaca bir hesap yapınca pedala 6 senedir el sürülmediğini fark ettim.
Forumdaki aktif arkadaşlar arasında ismen de olsa aşina olduğum ve hakkında müspet izlenim taşıdığım ihtiyaç sahibi/genç arkadaşlara öncelik vereceğimi peşinen belirtmek istiyorum.
Görüşmek üzere,
@dingdongdaddyİki tane SSS pickguard var manyetikleri duruyor potans switch o kadar iyi halde değil..isteyen olursa özelden yazabilir (istanbul/Kadıköy)
rica ederim hocam 🙂@exalseffix manyetiklerine yeniden sarma amaçlı talip olabilirim.. iyi bişey çıkarsa da bi ihtiyacı olana hediye edebilirim
sağol @calistopace