ZPS3Fe gitarın arka tarafında, yayların sertliğini ayarlayan mekanizma, köprüler aynı olunca sıkıntı yok. Edge Zero 2'ye uyumlu tremolo kolu lazım size.
Bi mikrofiber bez ile askıya talibim onur bey🙂aşağıda fotosu bulunanları ihtiyacı olana gönderebilirim..
bi tek turtle wax'ler muhtemelen kargoluk şeyler değil pek.. elden isteyen olursa daha iyi..
- iki delikli beyaz single pup cover
- iki düz siyah single pup cover
- muhtelif boylarda 4 krem mounting ring
- fotosu yok 3 adet locking üst eşik (yatağı yok, vida ve kilitleme parçaları var)
- 2 adet microfiber bez - paketinde
- 2 adet pasta süngeri - kullanılmamış
- 2 turle wax - çizik giderici ve parlatıcı
- bir adet planet waves kilitli askı
- uğraşmak isteyene gitar kablosu ve kafaları
84472 eklentisini görüntüle 84473 eklentisini görüntüle
No problem. Hatta açılmışı daha makbuldür derler 😀onlar gitti be yiğidim.. ama sana aynından askı ayarlarım.. açılmış ok dersen mikrofiber bez de var..
paketli olmayanı vermeyim ayıp olur dedim ama sana olmaz
aşağıda fotosu bulunanları ihtiyacı olana gönderebilirim..
bi tek turtle wax'ler muhtemelen kargoluk şeyler değil pek.. elden isteyen olursa daha iyi..
- iki delikli beyaz single pup cover
- iki düz siyah single pup cover
- muhtelif boylarda 4 krem mounting ring
- fotosu yok 3 adet locking üst eşik (yatağı yok, vida ve kilitleme parçaları var)
- 2 adet microfiber bez - paketinde
- 2 adet pasta süngeri - kullanılmamış
- 2 turle wax - çizik giderici ve parlatıcı
- bir adet planet waves kilitli askı
- uğraşmak isteyene gitar kablosu ve kafaları
84472 eklentisini görüntüle 84473 eklentisini görüntüle
[/url][/IMG]
2 adet no name ara jack
Gibson Les Paul Traditional Pro' ya vida deliği uyumsuz olan pickguard
Eğimli ancak yine Gibson Les Paul Traditional Pro' ya uyumsuz (geniş kalan) manyetik çerçevesi
Midi-USB converter(Çin malı)
Çeşitli ebatlarda vidalar
-Cort S2900' e ait vibrato kolu
-No name bir vibrato kolu daha
Görmemişlik gibi olacak ama 🙂 eğer gitmediler ise ara kablolar manyetik çerçevesi ve pickguard a talibim[/url][/IMG]
2 adet no name ara jack
Gibson Les Paul Traditional Pro' ya vida deliği uyumsuz olan pickguard
Eğimli ancak yine Gibson Les Paul Traditional Pro' ya uyumsuz (geniş kalan) manyetik çerçevesi
Midi-USB converter(Çin malı)
Çeşitli ebatlarda vidalar
-Cort S2900' e ait vibrato kolu
-No name bir vibrato kolu daha
Görmemişlik gibi olacak ama 🙂 eğer gitmediler ise ara kablolar manyetik çerçevesi ve pickguard a talibim
Biz gidene kal demedik gibi bir kamyon arkası yazısını bırakıyorum o zaman buraya 🙂Galiba gitti 🙂
Biz gidene kal demedik gibi bir kamyon arkası yazısını bırakıyorum o zaman buraya 🙂
Yalnizca kablolar kaldi. @forbidden_city' e cerceveler ve pickguard gidiyor. Sayet olculer tutarsa🙂Görmemişlik gibi olacak ama 🙂 eğer gitmediler ise ara kablolar manyetik çerçevesi ve pickguard a talibim
Kablolar da olabilir iki pedalın arasına 3 metrelik kabloları takmaktan bıktım toplarken sıkıntı oluyorYalnizca kablolar kaldi. @forbidden_city' e cerceveler ve pickguard gidiyor. Sayet olculer tutarsa🙂
oğlum dede olduk artık. o başlık kara delik civarlarında.İlk üye olduğum zamanlarda vardı böyle bir başlık ama kayboldu gitti.