Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AZ ve headless'a ağırlık vermişler sayıca sanki.... 2 tane de Tim Henson signature var yetkililer @barrios için özel ürettik duyduk ki hayranıymış açıklaması yapmışlar.
AZ ve headless'a ağırlık vermişler sayıca sanki.... 2 tane de Tim Henson signature var yetkililer @barrios için özel ürettik duyduk ki hayranıymış açıklaması yapmışlar.
Şaka bir yana, bedava verseler bile alacağım bir gitar göremedim aralarında. Belki AZ 2203NT, ama en son çaldığım Premium AZ deneyiminden sonra o konuda da şüphem var.
Ama gigbagler çok şıkmış gerçekten, hakkını vermek lazım.
Bıkkınlık geldi bu Tim Hensondan 🙂 Yeni Azes'ler bence çok güzel, bugün gitara yeni başlıyor olsam herhalde bir Azes almak isterdim.
Andertonoğulları incelemiş birkaç modeli...
Paul GILBERT signature üzdü açıkçası. Bu kadar itici görünen bir gitarı acaba nasıl pazarlayacaklar çok merak ediyorum. Önceki serideki Fireman kasalar yine ilgimi çekiyordu ama bu nedir doktor ya....
Bana hiç hitap etmeyen bir yönde gidiyor firma. Saber ve quest serileri komple gözardı edilmiş, extended range kulvarında doğru dürüst tek model yok. AZ ve EHB epey tuttu bunu anlıyorum fakat 7-8 telli aleminden bu kadar kopmalarını beklemiyordum. Prestige veya premium 7 telli saber hayalim bu sene de yalan oldu.
Bir de o yeni gibraltar III sabit eşiğin çirkinliği nedir öyle? Hipshot hi-mass kopyası yapacağız derken iyice zırvalamışlar.
Batırılmış Rg serisi… sıfır albeni sıfır karizma. Eski Rg serilerindeki yaklaşma yakarım görünümü gitmiş. Sitedeki diğer Rg ler de o kadar alınası değil. J custom gitarlarındaki tree of life inlay ile daha bir itici, almak isteyeni de vazgeçirecek bir seçim yapmışlar. Çok basit bi renk değişikliğiyle uv70 gibi canavar allahumme salli ala gitar ortaya çıkartmış olup hala bazı çirkin şeyleri değiştirmemelerinin sebebini merak ediyorum.
Eski j custom veya LA custom bulup hatta JPM P(1+2+3+4+5+6+7..+n) bulup bir daha ibanez kataloğu incelememek en iyisi….
Batırılmış Rg serisi… sıfır albeni sıfır karizma. Eski Rg serilerindeki yaklaşma yakarım görünümü gitmiş. Sitedeki diğer Rg ler de o kadar alınası değil. J custom gitarlarındaki tree of life inlay ile daha bir itici, almak isteyeni de vazgeçirecek bir seçim yapmışlar. Çok basit bi renk değişikliğiyle uv70 gibi canavar allahumme salli ala gitar ortaya çıkartmış olup hala bazı çirkin şeyleri değiştirmemelerinin sebebini merak ediyorum.
Eski j custom veya LA custom bulup hatta JPM P(1+2+3+4+5+6+7..+n) bulup bir daha ibanez kataloğu incelememek en iyisi….
Eski JPM muhteşem bir gitardı. Yıllardır yanından yakınından geçebilecek bir şey yapamadı Ibanez.
SV ve SA gibi serilerin Prestige modellerinde de çok iyi işler vardı. O modeller niye bitti, kimse bilmiyor...
Eski JPM muhteşem bir gitardı. Yıllardır yanından yakınından geçebilecek bir şey yapamadı Ibanez.
SV ve SA gibi serilerin Prestige modellerinde de çok iyi işler vardı. O modeller niye bitti, kimse bilmiyor...
Abi hikayeyi az çok bilirsin. Zamanında petrucciye bir piezzoyu, 7telli jpm gitarı çok gören ibanez, şimdiyse içika nito, guçina kotim, haçikim oni, uçikim neneçini gibi bana göre gitarcı bile olmayan, içerik üreticisi adamların isteğini yapmakla meşgul.
sv ve sa gitarların ne kadar kaçık gitarlar olduğunu bilirsiniz. Elinizde neredeyse dosya inceliğinde hafifliğinde gitarla muazzam ton+sustain gelebiliyordu.
Elimdeki eski rg prestige gitarımı sattığımda yerine koyabileceğim bir ibanez yok türkiyede. Jem, Js serilerini de beğenmiyorum.
Musicman vs tabi ki çok olur gitarlar ama. Ibanezin ton karakterini hiç bir zaman yakalayamıyor.
Ibanez öldü diyebiliriz dolayısıyla.