AZ ve headless'a ağırlık vermişler sayıca sanki.... 2 tane de Tim Henson signature var yetkililer @barrios için özel ürettik duyduk ki hayranıymış açıklaması yapmışlar.
![www.ibanez.com](https://www.ibanez.com/na/news/news_file/file/fp_bewgear2025.jpg)
Şaka bir yana, bedava verseler bile alacağım bir gitar göremedim aralarında. Belki AZ 2203NT, ama en son çaldığım Premium AZ deneyiminden sonra o konuda da şüphem var.AZ ve headless'a ağırlık vermişler sayıca sanki.... 2 tane de Tim Henson signature var yetkililer @barrios için özel ürettik duyduk ki hayranıymış açıklaması yapmışlar.
![]()
Eski JPM muhteşem bir gitardı. Yıllardır yanından yakınından geçebilecek bir şey yapamadı Ibanez.Batırılmış Rg serisi… sıfır albeni sıfır karizma. Eski Rg serilerindeki yaklaşma yakarım görünümü gitmiş. Sitedeki diğer Rg ler de o kadar alınası değil. J custom gitarlarındaki tree of life inlay ile daha bir itici, almak isteyeni de vazgeçirecek bir seçim yapmışlar. Çok basit bi renk değişikliğiyle uv70 gibi canavar allahumme salli ala gitar ortaya çıkartmış olup hala bazı çirkin şeyleri değiştirmemelerinin sebebini merak ediyorum.
Eski j custom veya LA custom bulup hatta JPM P(1+2+3+4+5+6+7..+n) bulup bir daha ibanez kataloğu incelememek en iyisi….
Abi hikayeyi az çok bilirsin. Zamanında petrucciye bir piezzoyu, 7telli jpm gitarı çok gören ibanez, şimdiyse içika nito, guçina kotim, haçikim oni, uçikim neneçini gibi bana göre gitarcı bile olmayan, içerik üreticisi adamların isteğini yapmakla meşgul.Eski JPM muhteşem bir gitardı. Yıllardır yanından yakınından geçebilecek bir şey yapamadı Ibanez.
SV ve SA gibi serilerin Prestige modellerinde de çok iyi işler vardı. O modeller niye bitti, kimse bilmiyor...
Hep söylüyorum. Satmayacaktın o mavi renkli SV Prestige modelini. Kozmik dengeyi bozdun.SV synchoniZR geri gelmediği sürece ibanez benim için sıradan vizyonsuz bir marka artık…
Top 3 gitarsal pişmanlıklarımdan biri… diğerleri PRS Custom 24 anniversary ve ESP Eclipse Japon vintage blackHep söylüyorum. Satmayacaktın o mavi renkli SV Prestige modelini. Kozmik dengeyi bozdun.
En son ne zaman ikinci elde gördüm onu bile hatırlamıyorum. Sanırsın ki SV Prestige diye bir gitar hiç olmadı. Çok tuhaf bir durum.Top 3 gitarsal pişmanlıklarımdan biri… diğerleri PRS Custom 24 anniversary ve ESP Eclipse Japon vintage black
Esp eclipse düşüdüğüm gitarlardan biri,sebebini sorabilir miyim üstad?Top 3 gitarsal pişmanlıklarımdan biri… diğerleri PRS Custom 24 anniversary ve ESP Eclipse Japon vintage black
Alıp da sattığım sonra ah keşke tutsaydım dediğim 3 gitar bunlar... sıkıntı yok yani... hali hazırda EC-1000 Deluxe sahibiyim hatta ikinci bir tane daha planda var... toplamda belki 8-9 Eclipse kasaya gidiyorum .... yani pişmanlık kelimesi ters yönde 🙂Esp eclipse düşüdüğüm gitarlardan biri,sebebini sorabilir miyim üstad?
Aynen katılıyorum, SV çok kalemim olmasa da deli bir aletti fakat SA gerçekten en az S kadar sevdiğim bir tasarım ve bunların yok sayılmasını hiç anlayamayacağım. Genelin AZ sempatisini kavrayabilsem de kendi çapımda tiksinmeye devam ediyorum/edeceğim.SV ve SA gibi serilerin Prestige modellerinde de çok iyi işler vardı. O modeller niye bitti, kimse bilmiyor...
Abi reverbde 10.000$ olmuş. Tamam nadir, tamam çok güzel bir gitar, param olsa alıcam fakat yine de 10k etmeyeceğini bilirim.Iyi fiyata temiz bir JPM bulmak imkansız gibi. En mantıklısı kendi JPM modelini özel sipariş yaptırmak. Neck-thru, abanoz klavyeli, ters kafa, arkası da komple renkli-boyalı birşey 🤌
Abi reverbde 10.000$ olmuş. Tamam nadir, tamam çok güzel bir gitar, param olsa alıcam fakat yine de 10k etmeyeceğini bilirim.
Artık tüm dünya ikinci el gitar piyasasında saçmalamaya başlamış. En son o muhteşem ESP metoboy ilanında ve selim ışık ibanezde bu saçmalığa rastlamıştım…