Ticari olarak bir degeri olan her urun alinir/satilir. Konu kar elde etmek ya da memnun kalmak oldugunda daha derinlemesine bakmak gerek.
Kar edebilecegini sanmiyorum ancak alet duzgun calisiyor ve bur sorunu yoksa memnun kalma ihtimalin var. Denemeden gecme derim.
Ara ara benzer gitarlar icin konular aciliyor ve bir coguna ayni yorumu yapip duruyorum. Bu gitarin bir akrabasini (2008 Endonezya uretimi RG370DX, EDGE3 kopru ve INF4-INFS-INF3 manyetik setli sifir olarak alip gecen seneye kadar kullandim.) Zevkime gore manyetik ve potans modifiyesi yaptim.
EDGE2 kopruyu bilemem ancak EDGE3 kopru icin bir cok kotu yorum okumama ragmen benim gitarimda en ufak bir sorun olmadi. Sorun olsa modifiye yaparak pahali bir kopru takabilirdim (bir cok keyfi modifiye projemde ticari acidan mantiksiz ancak benim icin son derece keyifli tercihler yaparak ucuz gitarlara pahali parcalar takmis birisiyim). Inan ki gerek olmadi.
Yine hareketli koprulu bir gitar alacak olsam tercih edebilirim. Gider bakarim, kopruyu kurcalarim. Kullandiktan sonra olmasi gerektigi pozisyona donuyor ve akordum duzgun kaliyorsa satin alirim.