Şimdi dostlar uzun bakışmalar sonrası ibaneze çevirdim kafayı araştırdım bu modeli buldum kullanan varsa bana gitarın nasıl olduğunu falan anlatabilir mi
Prestige'e para bayılıyorsun ve kronik çıkıyor... Bende endonezya bir gitar var onda bile yaşamadım akord kaçırma sorunu. Başlıkta biri yazmış tek gördüğüm sen değilsin diye , o yüzden kronik olabilir.Kronik mi bu gitarda illa bir luther'a mı götürücem
Hocam kendi açtığım konuya yeni bir update geçtim. Gitarda bir sorun yok. Ben bilmeden köprüye saçma sapan müdahale etmişim. Bilen biri illaki yapar ama ben 13 senedir sabit köprü les paul kullanıyorum. Tremololu sisteme ayar nasıl yapılır bilmiyorum. Hakkıyla ayar yapılırsa hiçbir sorunu yok gitarın 👍🏼Prestige'e para bayılıyorsun ve kronik çıkıyor... Bende endonezya bir gitar var onda bile yaşamadım akord kaçırma sorunu. Başlıkta biri yazmış tek gördüğüm sen değilsin diye , o yüzden kronik olabilir.
Dostlar gitar çalmaya başlicam 20k da bütçem var internetten bulduğum 2 tane gitar var:
Schecter c-6 pro fr ve schecter shreeder sun valley fr lütfen seçmemde yardımcı olun gitarın kulları.
(Bu arada sevdiğim gruplar nirvana,system of a down,led zeppelin,guns & roses,radiohead ve strokes)
Harika solo atılacak 2 gitar bırakayım hemen şuraya ihtiyacı olan düşünmeden alsınÖnerin arkadaşlar. Lütfen. Sololar atılacak gitar önerin. Ben İbanez Jem 777 öneririm. Bir de İbanez UV777 öneririm. Luthiere götürmenize gerek kalmaz. Linkini bıraktım aşağı.
Harika solo atılacak 2 gitar bırakayım hemen şuraya ihtiyacı olan düşünmeden alsın
Tesviye gerektirdi mi acaba ? Kronik mi yani...Esp Exhibition kullanıyorum memnunum.
Dostum önceden 20k bütçem vardı kendim alıcaktım ama şimdi bir büyüğüm alıcak oda takside bölerek alıcağı için ve paradan çekinmediği için bende yükselttim gitar fiyatlarını kendinizi komik zannedip 30k dolarlık gitar önermeyin insanlarla dalga geçmeyinYine bir troll başlık daha. Daha geçen yukarıdaki yazıyı yazan kişi bir anda forumda AZ2402 başlığı açılınca bütçesini 5'e katlayıp AZ2402'ye yönelmiş. Ben zamanımı kaybettim. Benden sonra zaman kaybeden olmasın diye yazıyorum. İyi tahil etmek lazım. Bu insanlar yüzünden millet cevap vermeye soğuyor.
Önerin arkadaşlar. Lütfen. Sololar atılacak gitar önerin. Ben İbanez Jem 777 öneririm. Bir de İbanez UV777 öneririm. Luthiere götürmenize gerek kalmaz. Linkini bıraktım aşağı.
90k nakit demedim ki zaten taksitle alıcam diyorum ben bile almicam bir büyüğüm alıcak onunda gücü yetiyor diye okumamışsın bile kimseyede ahkam kesmiyorum yazmayın troll olduğunu düşünüyorsanızforumda bir sürü güzel ilan var... ciddiysen biraz onları karıştır, olmadı başka siteleri dolaş... yani biraz uğraş, seçenek oluştur biz de yorum yapalım
emmoğlu 90bin TL gömecek hadi bana gitar seçin demekle fazla yol alınmıyor... en azından talebin ciddiye alınmıyor, bu devirde 90 iyi para gitar için, 90 verecek insan kılı kırk yarar araştırır ... sonra oturur beraber ahkam keseriz onun sapı, bunun vidası diye
Hocam olay para değil ki bu mesajda. Diyorlar ki 90K az buz para değil. Hazıra konma. O kadar para verecek insan zaten araştırır. Seçeneklerini sun, biz de sana artısını eksisini anlatalım diyor.90k nakit demedim ki zaten taksitle alıcam diyorum ben bile almicam bir büyüğüm alıcak onunda gücü yetiyor diye okumamışsın bile kimseyede ahkam kesmiyorum yazmayın troll olduğunu düşünüyorsanız
Az2402 diyorum zaten ya sparişide verdim sizin o bantta ne tercih ederdiniz diye merak ettim niyeyse kötü ben oldum foruma yazmamak lazım heves kırıcı ve kötü insan muamelesi görüyoz benim türkrock serüveni bitmiştir sağolunHocam olay para değil ki bu mesajda. Diyorlar ki 90K az buz para değil. Hazıra konma. O kadar para verecek insan zaten araştırır. Seçeneklerini sun, biz de sana artısını eksisini anlatalım diyor.
türkrock serüveni bitmiştir sağolun