togarma demiş ki:Merhaba Arkadaşlar ,
Yaklaşık 10 senedir gitar çalıyorum. ama amatör olarak. En son Ibanez EDR 170 aldım.Aslında bir fender almaya gittim İstanbul'a ancak maple saplı bir meksika fenderi bulamadım zira amerikanlara da param yetmedi. Bilenlere soruyorum. Floyd Rose istemiyorum. İnce bir klavye istiyorum ve maple sap istiyorum. EDR 170 çok iyi bir gitar süper bir kullanışı var .Sapı çok ince. ancak sanki beni tatmin etmeyen bir sesi var. Görüşlerinizi bekliyorum.
Knife-Party demiş ki:caponmu onların sahibi allam ya kıl oldum kamikaze yapar anca o gitarlarla çalmayıda bilse elin hattori hanzosu alıyo valla gitarları biz bakıyoz lam araba alınır o paraya be yuh be yuh... gözü doysun
togarma demiş ki:ancak sanki beni tatmin etmeyen bir sesi var.
Amrakh demiş ki:1570 ve edr arasında hatırısayılır fiyat farkı var diye biliyorum ama? :roll:
katilinek demiş ki:Amrakh demiş ki:1570 ve edr arasında hatırısayılır fiyat farkı var diye biliyorum ama? :roll:
Ben maple kalvyeli rg 1550 vardı dedim.Onunda ihracatı kesilmiş.Bizde rg1550 almayı planlıyorduk ama rg 1570i almayı düşünüyoruz şimdi nasıldır bu gitar biliyormusunuz diye sordum ama cevap yok demekki kullana yok yada deneyen.
togarma demiş ki:Mesela manyetik köprü pozisyonunda iken haliyle gayet iyi ses veriyor. Ancak köprü ve middle birlikte iken ses kadar çok düşüyorki! Ayrıca dediğin gibi iki hum'a sahip bir gitar için yumuşak kalıyor.
turke01 demiş ki:Knife-Party demiş ki:caponmu onların sahibi allam ya kıl oldum kamikaze yapar anca o gitarlarla çalmayıda bilse elin hattori hanzosu alıyo valla gitarları biz bakıyoz lam araba alınır o paraya be yuh be yuh... gözü doysun
Japonya'da o kadar harika gitaristler varki, bi araştır, vallahi aklın durur. Şaka yapmıyorum. Hatta bak bu videoyu bi izle, bu gün bi forumda buldum. Super Mario Brothers'ın müziğini gitara yorumlamış japonun biri 😀 İzle de dudağın uçuklasın.
http://www.ebaumsworld.com/marioguitar.html