Hellhound demiş ki:Hmm anladım euphrates.PRS'in floydlu modeli demedim bu arada tremololu dedim rastansaga.
abi biraz daha açık söylesene nedir bu sabit tutma zımbırtısı! öyle birşey varsa ben de kullanmak isterim! tam olarak ne işe yarıyo! bilgilendirilebilir miyim!😀AlfaHeliX demiş ki:ya millet ibanez alahisi olarak bi soriyim dedim rg1570 lerin push in tremolo olayinda kolun giren kisminda 2 tane plastik zimbirti oluyo ya sabit durmasi icin nerden bulabilirim onu? eger bulamasssam custom yapacam artik 😀
Fiyat fena değil.ChatKing demiş ki:Şu adresteki gitar dikkatimi çekti : http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1245022
siz ne diyosunuz bu başlıkta 🙂 ?? Normalde Squier Standard Fat Stratocaster düşünüyodum ( mydukkanda 450 milyondu ) .. Ama bunu 550 milyona buldum siz ne dersiniz değer mi nasıl gitardır ??
euphrates demiş ki:Kıvılcım ve Zuhal'e bir uğra istersen. Belki bulabilirsin. Ama çok yüksek bir ihtimalle custom olayına gireceksin 😀
Teflon bant da kullanabilirsin.
Canneerr demiş ki:o tremolo kolunu sıkılaştırmaya yarayan beyaz plastiklerin tam olarak sabit tutması için altına tırnak cilası sürenler varmış(sürtünmeyi artırmak için)?Aranızda deneyen var mı?İşe yarıyo mu?
benim soum için söylediysen biraz açarmısın teflon bantla ne yapmalıyım?euphrates demiş ki:Teflon bant 😀