One_Winged_Angel demiş ki:Herkese merhabalar
Ben 4 aydır gitar çalıyorum. Gitar markaları ile ilgili yeterince bilgim yok. Şuan ibanez gio marka gitar kullanıyorum ve gitardan pek memnun değilim açıkçası. Yeni bir gitar almayı düşünüyorum 1500-2000$ı gözden çıkarabilirim. Tarzım sanırım heavy metal, metallica megadeth slipknot slayer blind guardian dinliyorum ve çalmaya çalışıyorum Joe satriani, Malmsteen, Steve vai de seviyorum. Biraz araştırma yaptım Js 1000 modeli hoşuma gitti. Clean tonları iyi verdiğini söylüyorlar, yalnız istediğim sert tonları alamayıp pişman olma endişem var. Js1000den pişman olma ihtimalim varmı sizce? Bir de bu fiyatlarda başka hangi modelleri önerebilirsiniz ibanez olmasa da olur. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
One_Winged_Angel demiş ki:Ben 4 aydır gitar çalıyorum. Gitar markaları ile ilgili yeterince bilgim yok. Şuan ibanez gio marka gitar kullanıyorum ve gitardan pek memnun değilim açıkçası. Yeni bir gitar almayı düşünüyorum. Bir de bu fiyatlarda başka hangi modelleri önerebilirsiniz ibanez olmasa da olur. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.