icemert demiş ki:Arkadaşlar s470 , s470dx arasında ne gibi farklar var?s470dx teki quilted maple top olayı hariç diğer özellikler aynı gözüküyo bi de s470dx in fiyatını bilen var mı?
bLUeANgEL demiş ki:arkadaşlar bende de s470dx var ve yukarda da bir arkadaşımızın sorunu olan tremolo kolunun girdiği delik etrafında ki sıkma vidası yalama oldu ve kol sabit durmuyor yani dişliler tam yerine oturmuyor. nerde yapılabilirr fikirlerinizi bekliyorum.
icemert in sorusuna gelirsek, 470 ile 470dx arasında maple kaplama haricinde bir fark yok bildiğim kadarıyla ama güzel duruyor maple kaplama! Bir de (tam emin değilim) 470dx in klavyesinde binding varken 470 de bu yok.
icemert demiş ki:icemert in sorusuna gelirsek, 470 ile 470dx arasında maple kaplama haricinde bir fark yok bildiğim kadarıyla ama güzel duruyor maple kaplama! Bir de (tam emin değilim) 470dx in klavyesinde binding varken 470 de bu yok.
Anladım poete saol. iki sorum daha var , gitarın clean tonları tatmin edici mi? Bi de akort sorunu oluyo mu köprüden memnun musun?
bLUeANgEL demiş ki:poete, kolu taktıktan sonra sıktığım vidadan bahsediyorum tam anlatamamışım heralde 🙂 evet o vida yalama oldu sonuna geldiğinde yani sonuna kadar sıktıktan sonra sıkılmıyor ve öyle boşa dönüyor bu nedenlede tremolo kolum gevşek kalıyor.
yoggom demiş ki:ibanez gio tavsiye etmeyen varmı? almak üzereyim