Genelde tel cekiliyor.
godeadevil demiş ki:?????????????* :roll:godeadevil demiş ki:ya abi bendede şoyle bi sorun var:
ben 2 hafta fln once peşin 600 ytlye bi rg370dx aldım ank zuhalden ama gitar hiç hoşuma gitmedi
satmayı bile düşündüm ama vazgeçtim gitar şu endonezya yapımlarından
dokunsam çiziliyo ama çizikler sadece gitarın üstünden yansıyan ışık gözüme çarpınca belli oluyo onun dışında baktığım zmn pürüzsüz bi tane çizik bile yok yani kaymak gibi. parıl parıl parlıyo bu ufak tefek çizikler yani çizikte değilde sanki cilasında ufak tefek var yok arası bişey işte her neyse normalmi bu eğer kore yapımı alsaydım da olurmuydu kullanan arkadaşlar varsa...
ilteris demiş ki:Arkadaşım 1 ay evvel aldı bi tane s470dx 1 2 saat çalma fırsatım oldu. Ayarları iyi yapılmamıştı action u biraz kötüydü gitarın.
Rg370 ile yakın ayarda bi gitar. Klavyeleri baya benziyor. Fark olarak s470dx teki ZR bridge EdgeIII e göre gerçekten çok daha kaliteli bi sistem.
dvnblue3 demiş ki:ilteris demiş ki:Arkadaşım 1 ay evvel aldı bi tane s470dx 1 2 saat çalma fırsatım oldu. Ayarları iyi yapılmamıştı action u biraz kötüydü gitarın.
Rg370 ile yakın ayarda bi gitar. Klavyeleri baya benziyor. Fark olarak s470dx teki ZR bridge EdgeIII e göre gerçekten çok daha kaliteli bi sistem.
tonlarını ya da diğer farklarını rg370 le kıyaslasan okadar fiyat farkına
değermi??
Benim de bi sorum olacak.. yaklaşık 1 yıldır Rg-1570LH e sahibim.. Tremolo kolunu tam yerleştirince kol ses poduna çarpıyo çok olmasada öyle kullansam iz yapacak.. çift kademe yerleştirmesi var galiba ben tek kademe yerleştirip bu sorunu hallettim.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa, yaarsa çok sevinirim.
dorlin demiş ki:mahogany basswood'dan daha üstün ve daha iyi tonlar veren bir ağaç diye biliyorum ben.