KoRnoManiac demiş ki:Stormcrow demiş ki:Belli bir tarihten sonra cikan tum japon ibanezler team j.craft amblemi tasir. Signature lar da dahil
are you sure hocam 1570 falan alacam belki sıfır...
bunun bir artısı var mı?bi de sitesinde gotoh tunerlar olduğu yazıyor doğrumudur artık gotoh tuner mı kullanıyolar yeni prestigelerde??
jedaynayt demiş ki:hmm fiyatı yaklaşık 700 yetele olcak gibi case'siz.
ne dersin sence şu an itibariyle alınası mıdır?
parasal durumlar daha iyilerini almaya şu an için müsait değil,açıkçası 2000$ olursa da paramı gitara yatırmak bana şimdi akıl karı gelmio(ztn o kadar para yok ayrı konu 😀)
sustain açısından iyi die duydum s serisini,gövdesi falan baya ergonomik diyorlar.
sanki tam ihtiyacım olan gitar 🙂
Stormcrow demiş ki:Belli bir tarihten sonra cikan tum japon ibanezler team j.craft amblemi tasir. Signature lar da dahil
Stormcrow demiş ki:KoRnoManiac demiş ki:Stormcrow demiş ki:Belli bir tarihten sonra cikan tum japon ibanezler team j.craft amblemi tasir. Signature lar da dahil
are you sure hocam 1570 falan alacam belki sıfır...
bunun bir artısı var mı?bi de sitesinde gotoh tunerlar olduğu yazıyor doğrumudur artık gotoh tuner mı kullanıyolar yeni prestigelerde??
yeeah I'm sure
artısı eksisi yok bana göre japan prestige oldu teamj. craft
aynı adamlar aynı yerde yapıyo gitarları.
benimki de 2004 gotoh burgular var.
sadece olabilecek fark model ismi ve renk seçeneklerid eğişimi
haaa birde manyetikleri dimarzio/ibs team.j.craft lerde
ama bunlarda gayet iyi manyetikler
nepenthe demiş ki:Stormcrow demiş ki:Belli bir tarihten sonra cikan tum japon ibanezler team j.craft amblemi tasir. Signature lar da dahil
bende ibanez rg1570 prestige bulunmakta ve j.craft yapımı değil.