Ben de üyeyim ama pek fazla yazmam, çok fazla sevdiğim bir site olmasa da çok faydalı bir site bence 🙂
aynen oyle. 🙂DaveMustaine_64 demiş ki:Ben de üyeyim ama pek fazla yazmam, çok fazla sevdiğim bir site olmasa da çok faydalı bir site bence 🙂
halilpazarlama demiş ki:bu arada benim gitar rgr 480 eminim artık.bi elemanda varmış nette tanıştım.oda çok aramış taramış 🙂 abi bunlardan çok az var dedi 🙂
http://www.ibanezrules.com/catalogs/us/1997/index.htmduncan demiş ki:Bulan olup da buradan haber verirse çok çok faydali bir iş yapmış olur, bizim gibi 97,98,99 kataloğu arayan çok insan var...
halilpazarlama demiş ki:birde rgr 470 lerden ayıran özellik manyetiklerin etrafında çerçeve olmaması.
Vine_Inlay demiş ki:halilpazarlama demiş ki:birde rgr 470 lerden ayıran özellik manyetiklerin etrafında çerçeve olmaması.
Manyetik çerçevesi RGR470lerde de var, yani daha önce kullandığım 2000 yapımı RGR470'te çerçeve vardı, '97 RG470 FM'mde de vardı çerçeve ve hatta '93 RG570'imde de vardı. 😀 Son bi kaç senedir üretilen Prestige serisi hariç Ibanez'in çoğu modelinde manyetik çerçevesi bulunuyo. 😉
al al giderse söyle benden alcam heheeh 🙂chakkale demiş ki:bende RG2570E sahibiyim DiMarzio/Ibz manyetikleri var çok hassas ama clean tonu gerçekten çok süper. yakında boss gt-8 almayı düşünüyorum ama sizce DiMarzio/Ibz ile Boss GT-8 iyi gidermi ?