Şu an ben de rgt 42 kullanıyorum..DaveMustaine_64'ün dediği gibi oldukça rahat bir klavyesi olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla,bunun dışında tonları bass karakterli ve oldukça "hacimli" geliyor..Ton bakımından ne beklediğin tabi ki kişisel bir olay olmakla beraber, ben hem death vs.. gibi sert tonlarda rahatlıkla kullanabilirken daha yumuşak tonlarda da istediğim verimi alıyorum tabi kullandığın ekipmanların da ton üzerinde büyük etkisi var...Manyetik konusunda iyi bir seçim ile daha kişisel tonlar oluşturulabilirsin..Zaten İnf manyetikleri hakkında enteresan görüş ayrılıkları var:Kimileri oldukça beğenirken kimileri ise hiç beğenmiyor,benim düşüncem ise daha çok sert tonlarda iyi olduğu...Birçok arkadaşım şimdiden,manyetikleri değiştirmem halinde talip olduklarını söylediler🙂...Neck-thru olması da tercih sıralamasında göz önüne alınması gereken bir özellik..Kısaca 1000 ytl civarında birçok gitarı göz önüne alındığında şahsen iyi tercihlerden biri olduğunu düşünüyorum,tabi ki Cort-Evl-k6 ve z6 gibi diğer alternatifleri de değerlendir ve çaldığın tarza hangisi daha çok hitap ediyorsa onu al derim..Saygılarla...