assault demiş ki:Arkadaşlar eski bir jacksoncu olarak ibaneze geçmeyi düşünüyorum.Grubumla heavy&thrash metal çalıyoruz.
Jem 555 düşünüyordum ilk ama hem fiyat hemde kore yapımı olması vs. beni biraz soğuttu gitardan.İkinci olarak 2550 düşünüyorum.Herşey tamam ama ben rengini beğenmedim hiç.Ben beyaz istiyorum.Rg350 var ama oda kore.gerçi onuda alırsam elimde Emg81 var ona takarım diye düşünüyorum.Sizce ne yapsam.
İbanezci kardeşler bi el atıverin gözünüzü seveyim 🙂
assault demiş ki:Arkadaşlar eski bir jacksoncu olarak ibaneze geçmeyi düşünüyorum.Grubumla heavy&thrash metal çalıyoruz.
Jem 555 düşünüyordum ilk ama hem fiyat hemde kore yapımı olması vs. beni biraz soğuttu gitardan.İkinci olarak 2550 düşünüyorum.Herşey tamam ama ben rengini beğenmedim hiç.Ben beyaz istiyorum.Rg350 var ama oda kore.gerçi onuda alırsam elimde Emg81 var ona takarım diye düşünüyorum.Sizce ne yapsam.
İbanezci kardeşler bi el atıverin gözünüzü seveyim 🙂
leventaytar demiş ki:ibanezciler size sorayım aranızda kullanan var mı?? ibanez 10 watt amfi almayı düşünüyorm? ne dersiniz?
Manticore demiş ki:Bolt-On. All Access Neck Joint diye geçiyor hatta, sapla gövdenin birleçtiği yerde plaka (neck plate) yok, 4 tane büyük vida görünüyor. Yüksek perdelere erişme açısından yararlı bir özellik.
...
PhoibosApollon demiş ki:AANJ yuksek perdelerde sustain'i de standart bolt-on'lara gore oldukca artiran bir dizayn.
gogostar demiş ki:PhoibosApollon demiş ki:AANJ yuksek perdelerde sustain'i de standart bolt-on'lara gore oldukca artiran bir dizayn.
Sebebi nedir?
PhoibosApollon demiş ki:gogostar demiş ki:PhoibosApollon demiş ki:AANJ yuksek perdelerde sustain'i de standart bolt-on'lara gore oldukca artiran bir dizayn.
Sebebi nedir?
Telin arkasinda kalan kutle ne kadar dar, derin ve agirsa sustain o kadar artar. AANJ sayesinde yuksek perdelerde telin arkasinda kalan eklem kisminin hem daha gec baslamasini, hem de oval sekli sebebiyle govdeden cok sapin bir parcasiymis gibi davranmasini sagliyorlar. sebep bu.