sansasyon demiş ki:
ibanezin en iyi modeli budur diye gösterebileceğimiz tek bi model yok. ibanez belli bir standardın üstündeki gitarlarının kalitesini hep en üst düzeyde tutan bir firmadır
biz ibanez firması olarak gitarlarımızı..... 😀 😀 😀
moda girdim birdem yaa 😀
K7 uv777 jem signature ve adı aklıma gelmeyen bi kaç modellleri değişik zevklere hitap etmektedir ama kaliteleri birbirine çok yakındır
Keşke gerçekten dediğin gibi olsaydı. Ben her zaman söylüyorum, bu piyasadaki en başarılı şirket Ibanez diye, adamlar iyi gitar üretmek için üretmiyorlar gitarlarını, iyi para kazanmak için üretiyorlar. Bu iyi gitar üretmedikleri anlamına gelmez ama para kazanmak için izledikleri esas yol bu değil. ww.jemsite.com'un administrator'ı bir açıklama yapmıştı, adam orda kendisi söylüyordu, Ibanez'in "signature" olmayan high-end yani en üst seviye tabir ettiğimiz gitarları satılmadığı için piyasadan kaldırılıyor diye,.. Rg-2027'nin satıştan kaldırılması ile ilgili yaptığı bir açıklama vardı bir zaman, onun bazı kısımlarını koyuyorum buraya;
"When the marketplace shuns a guitar like the 2027 it sends a dangerous message to the guitar makers. It says we don't support upscale model Ibanez guitars unless they have a name or signature or production count on them."
"Once again, the customer is always right. Customers didn't want the 2027 and now it has been eliminated. At the same time, it is ironic that Ibanez puts out a K7 guitar. Common sense tells me that at the same price (actually the K7 is $100 more), the 'signature' K7 is an easier 'sell' to customers. Is this merely a coincidence of timing or the result of customer demand?
Either way it is a travesty :angry:"
Böyle yani, ayrıca bu sene yapılan "Namm" fuarında Ibanez prestige modellerini kore'de üreteceğini açıklamış, anladığım kadarıyla prestige'ler iyi satıldığı için maliyet düşürmeye çalışıyorlar
🙂
Benim şahsen en üst seviye Ibanez diye tabir edebileceğim Ibanezler ise 2000den önce Japonya'da üretilen Ibanezler. Çok iyi bilmiyorum o zamanki serileri ama o devirde üretilen rg570-rg550 gibi gitarlar bile acayip iyiymiş
🙂 Ben bir keresinde bir 96 ya da 94 tam olarak hatırlamıyorum 550 çalma imkanı buldum ve gerçekten çok iyiydi
🙂