PhoibosApollon demiş ki:iyi ayarlanmis ve bakimi iyi yapilmis edge-prolar kolay kolay akort kacirmaz.
steve vai ve satriani'de oyle ayri bir aparat falan kullanmiyor.
memnunmusun universe'ünden 8)
PhoibosApollon demiş ki:iyi ayarlanmis ve bakimi iyi yapilmis edge-prolar kolay kolay akort kacirmaz.
steve vai ve satriani'de oyle ayri bir aparat falan kullanmiyor.
neverktulu demiş ki:Merhaba arkadaşlar,japon,eric johnson dimarzio manyetikli ibanez rg550 gitarım var.Sololarda ve clean tonlarda oldukça hoşuma gidiyor,ama distortion tonları bana artık yetmiyor,o yüzden eşiğe emg 81 taktırıp,sağlam bi distortion almayı düşünüyorum,sizce nasıl bir fikir?emg81 'in aktif olması(9volt pil yatağı,potlar),gitarın orjinalliğini ne derece bozar.Yardımcı olursanız sevinirim.
sertsessiz demiş ki:emg gainden ziyade zevk meselesi bana kalırsa. param olunca 81 olmasa da emg set taktırmayı düşünüyorum rg1570'ime. benim hoşuma giden yüksek çıkış gücünden ziyade akıcı driveları yoksa yüksek gain kulanan biri değilim.
seymour duncan'ın çok tatlı manyetikleri var işini görecek onlara da bakabilirsin ama dediğim gibi zevk renk meselesi gitar senin artık orijinalliğini takma derim ben 🙂
Sigmastern demiş ki:Ilginc bir ibanez:
Roadstar RG530
yapim yili: 1986
manyetik: IBZ Lo-Z x2
Ibanez Edge Tremolosystem
Boyasi cok mükemmel, iki renk ve orta kismi transparan akçaağaç
klavye : Palisander
Vine_Inlay demiş ki:neverktulu demiş ki:Merhaba arkadaşlar,japon,eric johnson dimarzio manyetikli ibanez rg550 gitarım var.Sololarda ve clean tonlarda oldukça hoşuma gidiyor,ama distortion tonları bana artık yetmiyor,o yüzden eşiğe emg 81 taktırıp,sağlam bi distortion almayı düşünüyorum,sizce nasıl bir fikir?emg81 'in aktif olması(9volt pil yatağı,potlar),gitarın orjinalliğini ne derece bozar.Yardımcı olursanız sevinirim.
Distortion tonları hoşuna gitmiyosa sololarda nasıl hoşuna gidiyo. =) Soloları clean tonda mı atıyosun yani?
Bence EMG 81 alıp taktırmak yerine önce bi kaç distortion pedalı denemek gerek, EMG kesin çözüm değil hem, öyle olsa distortion tonunu beğenmeyen herkes gider EMG 81 takıp sorunu çözerdi. 😀
ygt demiş ki:ya ibanezlerde köprüler neden böyle havaya doğru kalkık oluyor ?