rockstar13 demiş ki:ibanez S serilerine pickguard takılabiliyor mu? takılabilirse nereden temin edilebilir?
rockstar13 demiş ki:ibanez S serilerine pickguard takılabiliyor mu? takılabilirse nereden temin edilebilir?
Katılıyorum 🙂Aytekcan demiş ki:Floyd rose'u çok kullanıyorsan , şiddetle rg370 alma derim ama onun dışında tonal bi sorun yaşamazsın , götürür yani 😉
strum demiş ki:rockstar13 demiş ki:ibanez S serilerine pickguard takılabiliyor mu? takılabilirse nereden temin edilebilir?
her gitara pickguard takılabilir.ama o gitara yakışmaz doğrusu.
assault demiş ki:strum demiş ki:rockstar13 demiş ki:ibanez S serilerine pickguard takılabiliyor mu? takılabilirse nereden temin edilebilir?
her gitara pickguard takılabilir.ama o gitara yakışmaz doğrusu.
Abi nasıl takılcak ki?
Eğimli yüzeyi var onun.
dreamkiller demiş ki:valla bana soracak olursan bir seçim yapamazdım hemen hemen birbirini dengeleyen özelliklerden dolayı.. bir tarafta klasik ıhlamur, diğer tarafta daha karakterli olan, maun kullanılmış. ıhlamura biraz daha karakter kazandırmak icin emg ler kullanılmıs, maun da klasik v7-v8 kullanılmış. aslını soracak olursan manyetikler icin RG320ex tercih edilir, ağaç icin mtm 2 tercih edilir, ama ikisindede karar senin tabiki.. floyd rose kullandıgınıda varsayarsak mtm 2 bir adım daha önde bence.. ama dedigim gibi karar sonucta senin.. iki gitarın görselliğide ortada hemen hemen aynı ve güzeller.. gerisi senin zevklerine kalmış.. ama ben eger bir flody rose lu gitarın varsa zaten rg321ex i alırdım fixed bridge için 🙂