Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadasşlar ben şunu söylim gitarda yeni değilim 4 sendedir crafterın akustik gitarını çalıyorum büyük sehirde değilim bu sebeple gitarı deneyemiyorum yakın tarihte istanbula gitmem de imkansız dı çünkü öss fln var konuyu çok önce açmıstım cvplar geç geldi biraz onun için yazılanları anca fark ettim cvp yazamadım bu arada grg170dx i aldım pederle ancak onu alabileceemize karar verdik hepinize yardımlarınız için tesekkürler
ben ibanez grg170dx kullanıyorum, klawyesi çok rahat ama clean tonu kötü bide akor kaçırıyo 😀 ayrıca tonu yırtık bi ton, tok ses elde etmek için processörde aşırı basslı tonlar yazmak zorunda kalıyorum... kısacası tavsiye etmem : )))
ben ibanez grg170dx kullanıyorum, klawyesi çok rahat ama clean tonu kötü bide akor kaçırıyo 😀 ayrıca tonu yırtık bi ton, tok ses elde etmek için processörde aşırı basslı tonlar yazmak zorunda kalıyorum... kısacası tavsiye etmem : )))