Ibanez gsr180 Sert tonlar için uygun mu?

• Konuyu açan Konuyu açan Jugram
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arkadaşlar bu gitarı almak istiyorum ama manyetikleri single galiba. Sert tonlar alıp metal müzikle ilgilenmek istiyorum yanlış bir seçim mi olur?

1000034726.webp

Sizin Mesajınız sanki bana, gitar ile bass gitar arasındaki farkı bilmeyen birinin attığı bir şeymiş gibi tınladı.
Sert ton / Humbucker - single" Gitar tarafında konuşulan mevzular oluyor çünkü.

"Sert ton" amfiden çıkan şeydir; gitar / bass gitar, ya da manyetik üretmez.

Son düzenleme:
Sizin Mesajınız sanki bana, gitar ile bass gitar arasındaki farkı bilmeyen birinin attığı bir şeymiş gibi tınladı.
Sert ton / Humbucker - single" Gitar tarafında konuşulan mevzular oluyor çünkü.

"Sert ton" amfiden çıkan şeydir; gitar / bass gitar, ya da manyetik üretmez.
Metal çalmak için humbucker tercih edin demiyorlar mi? Sorduğum soru bu buna cevap ver yeterli. Ton derken tüm bileşenlerin etkili olduğunu biliyorum basa dair bilgim yok.

cevap vermiş işte arkadaş daha ne desin

gitar için büyük oranda evet... bass biraz daha farklı... ve ton hele de bass için büyük oranda amfiden çıkar... tonun karakteri manyetikle belirlenir ama onu "sert" yapan amfidir

Metal çalmak için humbucker tercih edin demiyorlar mi? Ton derken tüm bileşenlerin etkili olduğunu biliyorum

Sorduğum soru bu buna cevap ver yeterli.
Bilip te soru sorduğuna göre. O zaman "- Agam bizi test ediyir..." sanırım. Pardon ağam.
Bir daha sizin bilginizden şüphe duymayız, ne haddimize!. 😉

Gitarda -"diyolla..." Ama siz bass gitar çalacaksınız. Onda "-demiyolla...."
Aldın cevabını...

Bilip te soru sorduğuna göre. O zaman "- Agam bizi test ediyir..." sanırım. Pardon ağam.
Bir daha sizin bilginizden şüphe duymayız, ne haddimize!. 😉

Gitarda -"diyolla..." Ama siz bass gitar çalacaksınız. Onda "-demiyolla...."
Aldın cevabını...
Bu saldırganlık neden? Hayatınız da yolunda gitmeyen bazı şeyler var gibi tınladı bana.Veya başarısız hayatınızın tatminini 10 kişinin girdiği bir forum da ahkam keserek mi sağliyorsunuz ? Bu arada profil fotoğrafınız harika bir seçim olmuş.

Son düzenleme:

Geri