nienturi demiş ki:100 dolar falansa alırım ben bir iki 🙂
Al tabi, askerde de lazım olur.
Gitar omza, selam dur ! 😀
nienturi demiş ki:100 dolar falansa alırım ben bir iki 🙂
nienturi demiş ki:MOJO mükemmel ötesiydi 🙂
Bu arada bir ara bu mirror jemlerin kırılma muhabbetinden bahsetmiştim. O olay çözülmüş. Kırılan da Vai' in ilk prototipiymiş.
nienturi demiş ki:Bu arada bir ara bu mirror jemlerin kırılma muhabbetinden bahsetmiştim. O olay çözülmüş. Kırılan da Vai' in ilk prototipiymiş.
Benim jemsite dan izlenimim pek öyle değil. Jemler yine de çoook satan modeller değiller. Daha farklı bir müşteri portföyü var bir kere. Ayrıca Jemlerde amaç bana göre hiçbir zaman en çok satmak olmamıştır. Öyle olsaydı jem333ler vs. tüm dünyada piyasaya çıkardı gibi geliyor?Lonely_Guitarist demiş ki:Vai nin gitarlarının devamı ve çeşitliliği bad horsie nin satış rakamlarına bağlı.. Git gide azalan ürün yelpazesi ancak iyi bir satış grafiği ile kendini toparlar.. Yoksa korkarım ileride bir tek 7vwh kalıcak..
RichieSambora demiş ki:Simdi bu ledler 9 volt lamı calısıyor yoksa jacktanmı alıyor elektrigi?Eger jacktan alıyorsa 7v yerine bundan alırım tabi piyasada varsa 😀Gercekten super bi olay hele Vai bu gitar la calmaya baslamadan sahne karanlıktı,offf ulan offf..... 😀
nienturi demiş ki:Benim jemsite dan izlenimim pek öyle değil. Jemler yine de çoook satan modeller değiller. Daha farklı bir müşteri portföyü var bir kere. Ayrıca Jemlerde amaç bana göre hiçbir zaman en çok satmak olmamıştır. Öyle olsaydı jem333ler vs. tüm dünyada piyasaya çıkardı gibi geliyor?Lonely_Guitarist demiş ki:Vai nin gitarlarının devamı ve çeşitliliği bad horsie nin satış rakamlarına bağlı.. Git gide azalan ürün yelpazesi ancak iyi bir satış grafiği ile kendini toparlar.. Yoksa korkarım ileride bir tek 7vwh kalıcak..