Ibanez Rg 350 dx

• Konuyu açan Konuyu açan ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali

Astroaudd
Daha önce kullanmış olan var mı tavsiye eder misiniz ve ederi size göre aşağı yukarı ne olmalıdır. Elimde zaten ana gitarım olarak sabit köprülü bir schecter var fakat ikinci gitar olarak evde floating köprülü bir gitar bulunmasını istiyorum ondan dolayı düşündüm.

Pickguardsiz kardesi olan 2008 model Endonezya yapimi RG370DX'i uzerindeki orjinal koprusu EDGE 3 ve orjinal manyetikleri (INF3, INFS, INF4) ile 10 yil kadar kullandim. Sonrasinda orjinal manyetikleri prestige1570 veya eski Japon570'lerde bulunan V8-S1-V7 set ile degistirip ve push/pull ekletip bi 4-5 yil daha kullandim.

Sonra tasinma nedeniyle mecburen sattim. EDGE 3 icin neredeyse hic iyi bir yorum duymadim ancak beni hic uzmemisti. Sifir alip iyi bakmistim. Ikinci el alacak olsam denerim, duzgun calisiyorsa yine alirim.

Fiyatlar hakkinda hic bir bilgim yok.

Pickguardsiz kardesi olan 2008 model Endonezya yapimi RG370DX'i uzerindeki orjinal koprusu EDGE 3 ve orjinal manyetikleri (INF3, INFS, INF4) ile 10 yil kadar kullandim. Sonrasinda orjinal manyetikleri prestige1570 veya eski Japon570'lerde bulunan V8-S1-V7 set ile degistirip ve push/pull ekletip bi 4-5 yil daha kullandim.

Sonra tasinma nedeniyle mecburen sattim. EDGE 3 icin neredeyse hic iyi bir yorum duymadim ancak beni hic uzmemisti. Sifir alip iyi bakmistim. Ikinci el alacak olsam denerim, duzgun calisiyorsa yine alirim.

Fiyatlar hakkinda hic bir bilgim yok.

Bu fiyat bandındaki gitarların hareketli köprüleri çok kafama takıldığı için bu şekilde bi konu açmıştım fakat öyle bi sorun da yok gibi bu gitarlarda. Çok teşekkürler

Geri