Gitarı yeni mi aldın ve ilk gitarın mı?
gitar yeni de tonlarını biliyorum abi önerin var mıdır?O zaman manyetik değişimine gerek yok. Önce bir gitarı tanı, çal, biraz keşfet, ondan sonra bakarsın dediğin olaylara. Elindeki iyi bir gitar sonuçta.
15 tane köprü manyetiğinin kıyaslaması var. Dinlemek burada kelimelerle anlatmamızdan daha iyidir.
dursun madem manyetik işi ben gitar kabloma yöneleyim o çok kötüDimarzio ibz'ler gayet güzel manyetikler metal müzik için de çıkışları da bence yeterli. İlla değiştireceğim diyorsan Dimarzio'dan Super Distortion, Gravity Storm, Evo, D-Activator Bridge bakabilirsin. Demolarını izle kararını ver. Gitarını da yeni almışsın bence bir süre kullan hiç gerek yok masraf yapmaya. Tam nesini beğenmediğini yazarsan daha iyi önerilerde bulunabiliriz.
15 tane köprü manyetiğinin kıyaslaması var. Dinlemek burada kelimelerle anlatmamızdan daha iyidir.
Aslında çok normal. Adı üstünde mix, frekanslar elbet değişiyor. Ayrıca çok çok iyi bir müzik sistemi yoksa davul ve basın frekansları, manyetiğin bazı frekanslarını bastırıyor vs. 🙂mixde beğendiğimi sadece gitar varken beğenmiyorum, sadece gitar varken beğendiğimi mixde beğenmiyorum. Ne enteresan 😀