İbanez RG370DX vs Demon 6 vs İbanez RGA42EX vs İbanez RG350M

• Konuyu açan Konuyu açan drape
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sert tonlarla çalıyorum 24 perdeye HH veya HSH manyetik dizilimine vs tremoloya sahip bi gitar istiyorum ama 15000 TL civarinda sıfır ikinci el gitarların tremoloları pek iyi değil bu yüzden sabit köprülü 2 gitar daha seçtim 4ünden önerizin hangisi olur nispeten stabil bi tremoloya sahip gitar öneriniz var mıdır?

Son düzenleme:
Sert tonlarla çalıyorum tremoloya sahip bi gitar istiyorum ama 15000 TL civarinda sıfır ikinci el gitarların tremoloları pek iyi değil bu yüzden sabit köprülü 2 gitar daha seçtim 4ünden önerizin hangisi olur nispeten stabil bi tremoloya sahip gitar öneriniz var mıdır?
Tremolo sistemi olan bi gitar istiyorum ama sabit köprülü önerileriniz varsa onlara da açığım

sanırım sabit köprülü gitar alicam cok kafam agrisin istemiyorum sabit koprulu onerilerinizi bekliyorum

Kişiden kişiye göre değişir ama ben fr'li bir gitar alacak olsam bu edge 3 Köprülü gitarlar yerine edge zero 2 Köprülü gitarlar arardım akor stabilitesi çok daha yüksektir.

sanırım sabit köprülü gitar alicam cok kafam agrisin istemiyorum sabit koprulu onerilerinizi bekliyorum
O zaman bunu şiddet ile öneririm.

Geri