- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kenan ustaya resmi gösterip sordum abi kaça yaparsın diye 75 kaat dedi. biraz çok değilmi arkadaşlar 🙁
Prestijine zarar veren bi durum değil bu. Yere düşen gitarların çoğunun kafası kırılır. Özellikle Gibsonlar bu konuda nam salmıştır ama kimsenin bunu kalitesiz malzemeye, dandik işçiliğe bağladığını duymadım.nedir bu ibanezlerdeki sap kırılması anlamadım gitti ya ne prestij düşürücü hareket yapıyor bunlar anlamadım. iyice piyasa oldular. hadi hayırlısı. bencede cclef haklı. ya yeni sap yaptır hocam yada 75 liraya yaptır geç 75 normal bence. bi bakıma bile 50 lira alıyorlar. onu düşün arıtk sen 🙂
doğru olabilir dediğin demeki benim gözümde öle oldu. hep ibanez sap kırılması gördüğüm için bu zamana kadar. gibsonuda biliyorum bu konuda mimli olduğunu da işte 😀Prestijine zarar veren bi durum değil bu. Yere düşen gitarların çoğunun kafası kırılır. Özellikle Gibsonlar bu konuda nam salmıştır ama kimsenin bunu kalitesiz malzemeye, dandik işçiliğe bağladığını duymadım.
4720 eklentisini görüntüle 4721 eklentisini görüntüle
Arkadaşlar gitarımı sonunda aldım 🙂 Kenan Usta döktürmüş resmen.
Eskisinden daha sağlam ve de daha güzel oldu.
haklısın başkan, aynı yerden kesinlikle kırılacağını sanmıyorum çünkü kırılan bölgeye tahta parçası yerleştirildi ondan sonra yapıştırıldı.Yine söylüyorum, valla çok güzel olmuş. Kesin bu bir daha düşse kırılmaz da.😀
🙂 teşekkür ederim, babam sıkıntı çıkarmadı ya, sıfır fiyatını duyunca gitarın seve seve verdi parayı 😀Kenan usta işini bilir. Benim gitara da o kadar işinin arasında manyetik sistemi takmıştı, helal olsun valla.. Yalnız, masrafını babandan tahsil etmeyi unutma😎 Büyük büyük geçmiş olsun...