Hakikaten de hayranlarının kaçırmaması gerek. Espiriler yine gırla. 😆
"Bu global ısınma beni öldürecek." 😛
Sevgiler...
"Bu global ısınma beni öldürecek." 😛
Sevgiler...
silent_guitar demiş ki:Umarım kısa sürede VCD'si çıkar da, bir daha masraf etmeyiz tekrar izlemek için. 😆
Sevgiler...
Tekirdağ'da herhalde o kampanya? Bizim sürekli gittiğimiz sinemada pazartesi ve çarşamba halk günü ama zaten normal bir günün öğrenci bileti fiyatıyla halk günündeki bilet fiyatı arasında 50 kuruş fark var. Bizim için pek bir şey değişmiyor. 🙂serotonin_4_all demiş ki:silent_guitar demiş ki:Umarım kısa sürede VCD'si çıkar da, bir daha masraf etmeyiz tekrar izlemek için. 😆
Sevgiler...
perşembeleri kampanya var.yarın iki kez daha üst üste izlicem 😉
silent_guitar demiş ki:Tekirdağ'da herhalde o kampanya? Bizim sürekli gittiğimiz sinemada pazartesi ve çarşamba halk günü ama zaten normal bir günün öğrenci bileti fiyatıyla halk günündeki bilet fiyatı arasında 50 kuruş fark var. Bizim için pek bir şey değişmiyor. 🙂serotonin_4_all demiş ki:silent_guitar demiş ki:Umarım kısa sürede VCD'si çıkar da, bir daha masraf etmeyiz tekrar izlemek için. 😆
Sevgiler...
perşembeleri kampanya var.yarın iki kez daha üst üste izlicem 😉
Sevgiler...
MaraJade demiş ki:türkçe versiyoununa gittim dolayısıyla şarkıları da kültürümüze uyarlamışlar geyik ama hoş olmuş..özellikle sid in mamutun arkasından "hababam sınıfına ithafen" ah bu hayat çekilmez...i söylemesi baya şoka uğrattı beni🙂