filmin şahaneliginin yanında bunlar ayrıntı biraz yazdım da zaten ama senin fikrin tabii ki anarchist saygı duyuyorum..bu arada benim seslendirme konusunda karşı çıktıgım sadece ses konusunda yoksa ali poyrazoglu ve haluk bilginer hem oyunculuk hem de seslendirme konusunda takdir ettigim sanatçılar ve seviyorum da benim söyledigim sadece bu film için..neyse böyle fikirlerimizi paylaşalım güzel oluyor :roll: çarşamba kanal d de veriyorlar ice age 1 i şu an reklamı geçiyor!!!kaçırmayalım anarchist 😉anarchist demiş ki:Sana katılmadığım bir nokta var chrismartin. Bana kalırsa dublaj konusunda kesinlikle bütün tonlar doğru seçilmişti. Özellikle "Diego - Haluk Bilginer" uyumu. Bir kaplana yakışır sertlikte ve tondaydı bence Haluk Bilginer'in sesi. Ali Poyrajoğlu'da dublaj konusunda oldukça başarılı bulduğum kişilerden birisidir ve Manfred'in karakterine çok uygun bir ses tonu yaratmıştır. Ha ama Yekta Kopan - Sid uyumundan sonra tabii ki dediğin düşünülür bir şey ama bence gerçekten de en iyisiydi bu eşleşmeler bana kalırsa....
chrismartin demiş ki:filmin şahaneliginin yanında bunlar ayrıntı biraz yazdım da zaten ama senin fikrin tabii ki anarchist saygı duyuyorum..bu arada benim seslendirme konusunda karşı çıktıgım sadece ses konusunda yoksa ali poyrazoglu ve haluk bilginer hem oyunculuk hem de seslendirme konusunda takdir ettigim sanatçılar ve seviyorum da benim söyledigim sadece bu film için..neyse böyle fikirlerimizi paylaşalım güzel oluyor :roll: çarşamba kanal d de veriyorlar ice age 1 i şu an reklamı geçiyor!!!kaçırmayalım anarchist 😉anarchist demiş ki:Sana katılmadığım bir nokta var chrismartin. Bana kalırsa dublaj konusunda kesinlikle bütün tonlar doğru seçilmişti. Özellikle "Diego - Haluk Bilginer" uyumu. Bir kaplana yakışır sertlikte ve tondaydı bence Haluk Bilginer'in sesi. Ali Poyrajoğlu'da dublaj konusunda oldukça başarılı bulduğum kişilerden birisidir ve Manfred'in karakterine çok uygun bir ses tonu yaratmıştır. Ha ama Yekta Kopan - Sid uyumundan sonra tabii ki dediğin düşünülür bir şey ama bence gerçekten de en iyisiydi bu eşleşmeler bana kalırsa....