İlandaki kusurlar kozmetik kusurlarmı?

C0llette

C0llette
Gitar piyasa fiyatının altında satılıyor, bu yüzden emin olamıyorum. Acaba o kusurlar sadece kozmetik mi, yoksa ileride beni luthierle uğraştırır mı? Ne dersiniz? ec-256
Yapısal bir kusuru olduğunu düşünmüyorum ancak daha deneyimli birine danışmak istedim.
resim_2025-09-29_100715688.webp

Çatlak vs büyük değilse alınabilir. Çok detaylı belli olmuyor, flash her zaman yanıltır. Fiyat çok uygun şu an. Biraz bakıma ihtiyacı var 1.5 civarında masraf edilir, yola devam.

alabilirsem anca haftaya alabilirim arkadaş kargolamıyormuş o süre içinde satılmazsa gidip istanbuldan alıp gelicem sanırım teşekkür ederim

Boya çatlağı gibi görünüyor fakat yine de almadan önce bir luthier e göstermekte fayda var.
Ufak bir durum güncellemesi yapmak istedim. Gitara bakmaya gidemedim çünkü ona harcayacağım yol parasını daha iyi durumda olan bir gitara yönlendirebilirim diye düşündüm. Daha önce Schecter Omen Extreme 6 satan biriyle iletişim kurmuştum, 16 bin TL’ye anlaşacak gibiydik ama aynı şehirden bir alıcı bulduğu için vazgeçti. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. Şu an gözüme başka bir schecter kestirdim ama teşhir ürünü gibi durduğu için almaya çekiniyorum. Üstelik ürün hakkında kimse yorum yapmamış ya da soru sormamış, bu da biraz garip geldi. Fiyatı uygun görünüyor, sadece burgular değiştirilmiş. Sanırım değiştirilen burgular kötü değil ama emin olamıyorum. Ayrıca FR olması ve rengi çok içime sinmiyor. Bana bu konuda yol gösterebilecek biri varsa çok sevinirim. Bütçemi en fazla 16.200 TL ye çıkarabildim.

Kendimi çok doyumsuz hissediyorum; hem metal çalmak istiyorum hem de daha indie tarzı şeyler çalmak istiyorum. Gitarları deneme imkanım olmadığı için ne rahatlıklarını test edebiliyorum ne de tonlarını. Üstelik bütçemi bu kadar zorlayabildim. Elimdeki gitara seviye atlatacak bir şey istiyorum. Ancak bu bütçeyle gerçekten zor görünüyor, ne yapacağımı bilmiyorum. 😔

Dostum adam 14 bine düşmüş, herşeyi belli bir düzeyde çalarsın bu gitarla. O bütçeye bundan iyi gitar bulamazsın bu piyasada.
Biraz yanlış bir araştırma yapmışım, 5.6k falan tutmuyormuş 😅. Daha iyisini bu fiyata bulamazsın dediniz, gerçekten çok haklısınız. Bu sefer bir aksilik çıkmazsa kesin gidiyorum. Adama yazdım, bir gün belirleyelim dedim. Gidip alacağım, alabilirsem buraya tekrar yazarım. 😊

pazartesiye anlaştık gidip görücem gitarı ama meraktan soruyorum 16k bütçeye daha iyi bi alternatif bulabilirmiyim sizce :3 1 tık daha temiz bi gitar

Yarın erkenden gideceğim, biraz anlıyorum ama gitarın kontrol etmem gereken yerleri nereler? Fiyatı ucuz olduğu için insan biraz şüpheleniyor. Gittiğimde gitarda bir sıkıntı olmadığından nasıl emin olabilirim?

Yarın erkenden gideceğim, biraz anlıyorum ama gitarın kontrol etmem gereken yerleri nereler? Fiyatı ucuz olduğu için insan biraz şüpheleniyor. Gittiğimde gitarda bir sıkıntı olmadığından nasıl emin olabilirim?
Neresinden başlasam?

Head kısmı, sap kısmı, sap birleşimi, fretler, çatlak var mı yok mu? tamir var mı, arka kısmı, manyetik switch tek tek ve son perdeler, truss rod.

Komple baksan iyi olur yani.

Neresinden başlasam?

Head kısmı, sap kısmı, sap birleşimi, fretler, çatlak var mı yok mu? tamir var mı, arka kısmı, manyetik switch tek tek ve son perdeler, truss rod.

Komple baksan iyi olur yani.
okkey ben şeyi merak etmiştim gitarın arka kapaklarını söküp taa ordan elektroniğine fln bakmam gerekirmi acaba diye .d fazlamı abartırım

Geri