Şuan yaptığınız şeyin hiç ama hiç bir mantığı yok inanın bana. Burada yapmaya çalıştığınız şey belki sırf eğlencesine belki fakat çok yanlış bir şey. Amacım sırf konuşmak için konuşmak falan değil. Haha işte yazayım da oradan buradan saldırayım kendimi tatmin edeyim falan modunda hiç değilim. Öyle bir insan da olmadım hiç bir zaman. Fakat sizin şu yaptığınız ayıp........
1 ) Kardeşim burada kimseye bir hakaret veya yerme söz konusu değil. Abilerimiz, dostlarımız gündelik hayatta kullandığımız kelimeleri muzip bir tavırla değerlendirmiş. İyi bile yapmışlar. Fakat görüyorum ki sende tartışma yaratmak üzerine ciddi bir meyal var. Fakat bu meylini yanlış yerde kullanmışsın o başka. Hiç gerek yokken bir kamyon yazı yazıp insanların canını sıkmaya , zamanını almaya hakkın var mı? Türkçe bilen tek kişi sen misin? Biz okuduğumuzu anlamıyor muyuz?
2 )Profilime girip yayınladığım ilana bakarsan benim de " Kozmetik olarak problemsiz" yazdığımı göreceksin. Anlayacağın ben de senin tabirinle " o hale düşenlerden " biriyim ve buraya yazılanları okuyunca 5 sayfa açıklama yapmak yerine " hee bak böyleymiş." dedim. Kozmetik kelimesinin anlamını öğrendim mesela... Velhasıl mesele bakış açısıdır. Nasıl bakarsan öyle görürsün.
3 ) Yazdıklarında doğrudan bir saldırma amacı güttüğünü okuma-yazma yetisine sahip herkes anlamış. Sebebini bilmiyorum ama sevgili kardeşim; böylesi bir başlık altında bile böyle bir çaba göstermenin " aşağılık kompleksi " dışında bir açıklaması yok. Diğer bir adı ile bkz.;
Napolyon kompleksi
4 ) İlk mesajında insanları ön yargıyla suçladıktan sonra, ön yargılar savurduğun son mesajını saymazsak, geriye kalanlar arasında seni ciddi anlamda utandıracak bir sürü şey mevcut. Yani insanların sana cevap vermemelerinin nedeni tartışmayı bilmemekten ziyade, ergen bünyenin tatmin etmek istediği EGO'na malzeme olmamak.
5 )İnsanlara tartışmaktan bahsetmişsin ama o yazdığın davetkar , kışkırtıcı son mesajına bakınca insanın tartışmaktan ziyade " Yazık la kimin çocuğuysa " diyesi geliyor.
Velhasıl güzel kardeşim , müzikten , müzisyen ahlakından nasibini almama konusunda ciddi bir örnek teşkil ediyorsun. Çok iyi gitar çalabilirsin , hatta en iyi sensindir , pedalların vardır, gitarın en pahalısı en özelidir fakat şu tavrın 100 rakamının başındaki " 1 " i siliyor ve geriye kalan 0'lar tek başlarına pek anlam ifade etmiyorlar. Yaklaşık 40 dakikadır bunu yazmakla meşgulüm. Umarım sende bir şeyleri aydınlatmaya yardımcı olur. İyi forumlar.