Merhaba dostlar! yakın zamanda elime birazcık para geçecek, bir elektro gitar ve amfi almayı düşünüyorum. Metal ağırlıklı çalmak istiyorum, eleştirileriniz ve önerileriniz benim için çok önemli. Alacağım ekipmanları size atmak istiyorum. Daha iyi bir model öneriniz varsa bütçeme yakın bir model söylerseniz sevinirim. HSS ve HH manyetik dizilimi arasında kararsız kaldım, lead de çalabilirim, ritim de çalabilirim. Hafif metal ve rock alt türlerine de yönelebilirim ağırlarına da, hangisini seçmeliyim?
Elektro Gitar: IBANEZ GRG121DX-WNF GRG Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik | Zuhal Müzik ya da Squier Bullet Strat with Tremolo HSS Laurel Klavye Black Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik | Zuhal Müzik
Amfi: Fender Frontman 10G Black Elektro Gitar Amfisi Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik | Zuhal Müzik
Elektro Gitar: IBANEZ GRG121DX-WNF GRG Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik | Zuhal Müzik ya da Squier Bullet Strat with Tremolo HSS Laurel Klavye Black Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik | Zuhal Müzik
Amfi: Fender Frontman 10G Black Elektro Gitar Amfisi Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik | Zuhal Müzik