İlk yayınladığım şarkım - budanmış düşler

Merhabalar. 16 yaşındayım ve liseye gidiyorum. 3 senedir elektro gitar çalıyorum ve belki bunun bi yarısı kadar da beste yapımı ve mix-master işlerini öğrenmeye çalışıyorum. Yukarıdaki şarkının tüm müzik kaydı kendi tarafımdan yapıldı. Hiç bir yapay zeka kullanmadım ama yine de dünyanın en özgün işi de değildir henüz amatörüm 😀 Vokaller ise okulumdan bir kıza ait. Sözler ve müzik ise benim. Mix ve mastera elimden geldiği kadar özen göstermeye çalıştım ama eminim ki bir çok açıdan amatör geliyordur kulağınıza. Yine de sizinle paylaşıp forumdaki değerli müzisyenlerin geri dönüşünü almak istedim. Eğer şarkımı beğenirseniz de like atarak veya farklı yollarla destek olabilirsiniz 😀

Bu tarz beste işleriyle ilgilenen yaşıtlarım ulaşmak isterse: @furkankerem24

Güzel. Kayıt işleri çok fazla tekrar, tecrübe anyı zamanda da hazmetmeyi gerektiren meselelerdir. Yıllar alır belli bir seviyeye erişmek.
Mastering ise zaten bir mühendislik alanı. Beste konusuna yoğunlaşın. Her şeyde çok iyi olamazsınız. Kayıt ve mix / mastering işini bilene devredin. Kız gelecek vaad ediyor.

Güzel. Kayıt işleri çok fazla tekrar, tecrübe anyı zamanda da hazmetmeyi gerektiren meselelerdir. Yıllar alır belli bir seviyeye erişmek.
Mastering ise zaten bir mühendislik alanı. Beste konusuna yoğunlaşın. Her şeyde çok iyi olamazsınız. Kayıt ve mix / mastering işini bilene devredin. Kız gelecek vaad ediyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim🙂 Dediğiniz gibi bi işte yoğunlaşıp diğerini o işin profesyoneline bırakmak daha mantıklı. Ben sadece böyle yerlerde paylaşabilecek seviyeye kadar getirebilecek bi mixing tecrübesi edinmeye çalışıyorum. İlerde eğer (umarım) ciddi bir albüm yayınlama işine girersem tabi ki onun mühendisliği beni aşar 😀

Geri