Öncelikle bugüne kadar şahsıma yaptıkları bütün iyilikler için eski grup arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum..
ikinci olarak açıklık getirmek istediğim diğer konu, illegal'den ayrılımam konusunda kesinlikle kendi iradem söz konusu değildir.. bununla birlikte -eski grup arkadaşlarımın da bu konudaki eğer varsa aksi yöndeki açıklamalarını da bekleyerek- grubun istikrarına, başarısına ve imajına zarar veren ve verebilecek hiçbir davranışın bu olayda yeri yoktur..
ve bu olaydaki tek sebepse, gruba katılması istenen klavyedir.. kaldı ki bu olaylar bana bildirilmeden çok önce kararlaştırılmış olup benim sadece 3 gün önce haberim olmuştur ve bu yüzdendir ki benim için bir şok edici nitelik taşımaktadır..
ve son olarak bunları anlatmamdaki en büyük sebep, olayları sadece dış yüzeyiyle bilme imkanı olan kişilerin ve yakın çevremizdeki dostlarımızın kafasında; gruba yönelik olumsuz hareketlerimin bu karara yol açtığı düşüncesinin hakim olması ve bu sebeple şahsım hakkında olumsuz düşüncelerin oluşması ihtimalini bertaraf etmektir..
ayrıca bununla birlikte, binbir emek, zorluk, sıkıntı ve çabayla -en başından beri yola beraber çıktığım, buraya sığmayacak kadar çok şey paylaştığım, kardeşim dediğim Levent'le beraber- kurmuş olduğum gruptan böyle bir sebeple ve bu şekilde ayrılmamın istenmesinden dolayı duyduğum DERİN üzüntüyü ve sitemi bildirmek istedim..
bugüne kadar, gerek grupla beraber gerekse grup dışında desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler..
ve eski dostlara da sevgiler.. YOLUN AÇIK OLSUN İLLEGAL'im