- Konu Sahibi Konu Sahibi
Haklısın semacım, ayrıca dün urlada (YTE'de) bizimle eğlenen herkese sonsuz teşekkürler... bu gece de KEMANCI 'da sizden aynı performası bekliyorum, baksanıza şimdiden 400 bilet satıldığına göre eğlenceli olacak...
her zaman yanındayızz. kardeşimm!the-ROCKexpress demiş ki:8) sinirlerin bozulduğu, an gelip dolduğum ve patladığım anda beni suçlamayıp aksine beni yalnız bırakmayan, destek olan tüm grup arkadaşlarıma teşekkürler.. 8)
kardeşim benim yaa ben arkanızdayım..korkma sen hiç biseyden😛 emiri de davet et istersen artık buralara=) uyumaktan bi fırsat bulursa😀man-a-man demiş ki:selamlar ola nasıl gidiyo kardeşlerim valaa sizlerde olmazsa destek alıcak başka kimler var diye düşünücez!! yaw benim bişeye canım çok sıkkın bizimkilerden kimsecikler bi turkrockla ilgilenmiyoo kendimi hiç bu kadar sorumlu hissetmemiştim!! 🙂 başarılar arkadaşlar!
samwise demiş ki:Ama noldu size ya ? Birden bire kesildi yazışmalar.. Herkes iyi mi ? Bir sorun mu var ?
grafter demiş ki:ulaş abi başarılar yolunuz açık olsun fingerbang den slmlar
the-ROCKexpress demiş ki:HERKESE DUYRULUR, BUNDAN SONRA iLLeGaL'in BİR AVUKATI DAHA OLMUŞTUR, ONA GÖRE 8)
Levent_KAHYA demiş ki:the-ROCKexpress demiş ki:HERKESE DUYRULUR, BUNDAN SONRA iLLeGaL'in BİR AVUKATI DAHA OLMUŞTUR, ONA GÖRE 8)
Kardeşim bir kez de buradan sana hayırlı olsun demek istedim, sıra egemende. Dört gözle bekliyoruz onun da mutlu haberinin. İzmir Barosuna hoş geldin.
Levent_KAHYA demiş ki:the-ROCKexpress demiş ki:HERKESE DUYRULUR, BUNDAN SONRA iLLeGaL'in BİR AVUKATI DAHA OLMUŞTUR, ONA GÖRE 8)
Kardeşim bir kez de buradan sana hayırlı olsun demek istedim, sıra egemende. Dört gözle bekliyoruz onun da mutlu haberinin. İzmir Barosuna hoş geldin.