IbanezRB demiş ki:silmarillion demiş ki:ben demiştim siz bon joviyle çalın diye bakın ne kadar ileri görüşlüyüm ben yaa 🙂 🙂
Belki Bon Jovi çalmıycaz ama bundan böyle grubun formatı tamamen değişiyor.Çünkü 2. bir vokal alındı .Bundan böyle bol bol Linkin Park ,Korn,papa roach hatta ve hatta ilerleyen zamanlarda Anathema ve pantera bile çalmayı planlıyoruz.Yani seninde anlayacağın gibi artık bol bol zıplıycaz sahnede.
Bu değişim içine girerken ilk başta tabi ki yine eski parçalarımızı çalıcaz ama giderek sayılarını minimuma indirmeyi planlıyoruz.Eğer sizlerin de aklında olan bizim unutuğumuz bu tarzda parçalar varsa önerilerinizi bekleriz efem.
him21 demiş ki:in-san nıda dinlicez muhakkak ya günlerini söleyinde gelelim
Jeff demiş ki:İn-san'ı en son 1-2 ay önce yine Dungeon'da izleyip dinlemiştim. Dünkü performansları, benim ilk izlediğimle karşılaştırıldığında; arada uçurum olduğunu söylemeliyim.
Elbette ki bir müzik eleştirmeni vs. değilim. Basit bir dinleyici gözüyle bakıyorum ve İn-san'ın bu anlamdaki olumlu gelişmesi, bana müzik, sahne vs. ile ilgili durumlarda sabrın ve zamanın ne kadar değerli olduğunu hatırlatıyor.
Kolay gelsin. Sevgiler.
Jeff demiş ki:İn-san'ı en son 1-2 ay önce yine Dungeon'da izleyip dinlemiştim. Dünkü performansları, benim ilk izlediğimle karşılaştırıldığında; arada uçurum olduğunu söylemeliyim.
Elbette ki bir müzik eleştirmeni vs. değilim. Basit bir dinleyici gözüyle bakıyorum ve İn-san'ın bu anlamdaki olumlu gelişmesi, bana müzik, sahne vs. ile ilgili durumlarda sabrın ve zamanın ne kadar değerli olduğunu hatırlatıyor.
Kolay gelsin. Sevgiler.