Selamlar arkadaşlar,konser hakkında bi yorumda benden gelsin madem...Ben sizden önce çıkan grubun elemanıyım,kısaca konser zamanından bi iki yorum yapacağım...Birincisi okuduktan sonra gözüme takılan ilk nokta oldu ,,biz konseri uzatmadık arkadaşlar biz konseri ilk bölüm olan kokteyul kısmını çalarak hafif müzik ve yemek modunda geçirmek için talimat aldık..Uzun zaman pyasada olduğumuz için toplama bi grup olarak bile ne çalacaz diye düşünmedik ve ne aklımıza geldiyse çaldık...İşte çobanlık ve çalgıcılık arasındaki fark...Daha sonrasında sevimli sevimsiz o ödül merasimi,takı v.s den sonrada daha bi şarklı çaldık ve siz ne yaptınız,deli cevat haline gelip çılgına dönmüş bi şekilde baarındınız..<bu komikti...Her neyse biz konsere devam ettik ve 3 şarkı sonra bıraktık,toplamda 1 saati bulmayan işimizi sizler nasılda kafanızda büyüttüyseniz,nasılda heyecan yaptıysanız kendinizi tutamadınız...
Diğer hususta tehdit unsuru..Sizler tehdite boyun eğmeyecek kadar heyecanlıydınız o gün,neden böle bişiyin varlığını bugün hissediyorum anlamadım...Madem tehdit aldınız neden küfürlerinizle coşturmadınız o meydanıda(O şarkıda çünkü bu boyutta hareket ettiniz,bilen bilir...) şimdi sanki İNSAN lara biraz acite lanse ediyosunuz..Ben işin müzik kısmını geçtim arkadaşlar,İNSANlık kısmındayım..Ayıptır,hepimiz müziğe gönül verip bişiler yapıoruz "ego"larımız tatmin olmayı versin bi kerede,insan olalımki iletişimlerimiz dandik boyutlar kazanmasın...
Hepinize müzikal hayatta başarılar..Elbet bu işi yapıosak bikaçkere daha karşılaşırız,yüzümüz olsun ki bize insanmış desinler...