tuni demiş ki:yaw ahmet amelıyata gırmısken baglarının yerıne bas telı taktırsak mı ..acaip olur yada
sen doktora soyle bacağına basa cevırsınn
nası olurr
hem artık bır butun olursun basla
cok ama cok ama cok geçmiş olsun kardesım nazar değdı valla!!!ben ona bi kursun dokcem siz merak etmeyınn
Loser_ demiş ki:Geçmiş olsun Ahmetciim en kısa zamanda iileşş..
anason demiş ki:Uzun zamandır biyerlerde çıkmanız bekliyorum ama anlaşılan biraz daha beklemek zorunda kalcam.Napalım bekleriz artık.Basçı arkadaşa çok çok geçmiş olsun.
Takipteyim 😉 🙂
tahir_aydemir demiş ki:21 GRAMAJA basarılar dılıyorum.
sansasyon demiş ki:tahir_aydemir demiş ki:21 GRAMAJA basarılar dılıyorum.
mesajınızı iade ediyorum arkadaşlar....
bu hareketi çok komik ve seviyesizce buluyorum eğer kişisel bi problem yaşıyorsanız bunu deşifre etmenin bi anlamı yok gelin konusalım halledelim
grubunuza gerçekten gönülden başarılar diliyorum
çok güzel bi isim bulmuşsunuz ama isim koymakla bitmiyo
biraz grubunuzun adamı olun
teşekkürler.....
sapro demiş ki:Ohooo bizi davet eden yok galiba ... Etmesenizde geliyorum.Kapıdan kovsanız bacadan giriyorum.Haberiniz ola 🙂 anasonuma katılıyorum şöyle "Şeytanlı " bi şarkı olsa fena olmaz 😉
anason demiş ki:Çıkılacak zamanı önceden haber verirsiniz herhalde.O akşamama yarım düzine İnsan geliriz biz 🙂 .Gerçi siz pek oturularak dinlenen bir grup değilsiniz ama ... 🙂 Bol bol Pentargam istiyoruz
Ahmet'e:
Ormani satarsin valla. Ahmet agaca cikmis sevincinden uyuya kalmis. Camii nin imdat levhasi..
Saygilar Ramazan.
VillehermanniValo demiş ki:arkadaşlar çabuk internet sitesinde ki klavye olayına bakın size yakışmazz amatörce durmuş :arrow: :arrow:
VillehermanniValo demiş ki:sağolun yaa sizin bu sıcak samimi oluşunuza hayran kaldım 😉 bizimde denizli de bir grubumuz var repertuarımız neredeyse aynı gidio ama sizin repertuar elbette ki daha geniş. biz kurulalı 3 ay oldu olacak. sadece biz sizden ekstra song 2 ile one last goodbye , deep gidiyoruz bir de tepkili olduğumuz için türkçe kendi coverımız olmadıkça koymuyoruz. ama rip out the wings of a butterfly ı çalmanız ( sitede yanlış yazmışınız onada bi el atın 😉 ) accaip hayranlık yarattı. bizim şu salak klavyeci ki kardeşim olur kendisi bi hırslansa bizde coşacaz emme ne gezer. İzmir de olduğum bir gün tanışmak ve profesyonelliğinizden faydalanmak isterim. FECİ kanım kaynadı yaaaa 😛