Bu kişi forumda kendisinin eleştirildiğini biliyor. O zaman eleştirilere neden bizzat buradan yanıt vermiyor?
Neden versin ki... kendince bir gelir kapısı yaratmış. Sattığı mallar çalıntı olmadıkça sıkıntı yok. Önemli olan güvenilir mi değil mi yani dolandırıcı filan olmasın yeter. Bir de daha önemlisi tecrübesiz alıcılar dandik aletlere fazla para ödemesinler. Onun için de bu forumu okusunlar yeter 🙂Bu kişi forumda kendisinin eleştirildiğini biliyor. O zaman eleştirilere neden bizzat buradan yanıt vermiyor?
konuştukça daha da şüpheleniyorum 😀STORYSINDE GORDUM VE DESTEK CIKMAK ISTEDIM BU SENE ILGILENDIRIR MI DOSTUM. INSTAGRAM SKATE.NORM YAZ BANA VIDEO ATAYIM SANA ÇALARAK, BURDA BOŞ YAPMA BANA
Daha önce alışveriş yapmadigim ancak yakın zamanda yapacağım yerdir, fiyatları yarısının altında.
Hocam aldınız mı bilmiyorum ama eğer almadıysanız Satılık - Schecter SGR Solo6 öneririm. Yani s1 i elden çıkarmak biraz daha zor olur diye diyorum ama siz bilirsiniz tabiiAnladım, teşekkür ederim. Ben de Schecter S-1 modelini almayı düşünüyorum.
Toplu banlatmak lazım bunları. Hesap açıp açıp geliyorlar reklam için.Storyde görüp geldim. Hayranlarıyız, yedirmeyiz. Gerekirse biz burdayız, Turkrock nerede?
InstaTrol şirketi gönderdi bizi. Gerekirse kamyonla trol yığarız buraya. 😂Toplu banlatmak lazım bunları. Hesap açıp açıp geliyorlar reklam için.
ŞEFFAF KARGO + KAPIDA ÖDEME GARANTİLİ CİPSON "TON PARMAKLARDADIR"InstaTrol şirketi gönderdi bizi. Gerekirse kamyonla trol yığarız buraya. 😂
🤣ŞEFFAF KARGO + KAPIDA ÖDEME GARANTİLİ CİPSON "TON PARMAKLARDADIR"140921 eklentisini görüntüle
Forumdan bir arkadaş tarafıma iletti güler eğleniriz diye. Belli ki buraları takip ediyor. Buyurun, ettiğiniz laflara anında hakaret davası açılabilecek raddede cevaplar veren, kurumsallığın şahı.
Ben gülüp geçiyorum, uğraşmak isteyen, alışveriş yapılır mı merak eden olursa diye, story uçar forum kalır.
Tonlamalar temiz, ayarlar yerinde…
158979 eklentisini görüntüle
Adamdaki çakallığa bakar mısın ne etkileşim kasıyordur şimdiBugün yapılan bir etkinliğinde 24 saat içinde hiç beğeni almayan ilk yorumun gitar kazanacağını söylüyor.
Ben orasını bilemem. Ben hala saygı çerçevesinde yazıyorum yazdıklarımı. görürse felan klavye delikanlısı zannedip diğerleri gibi küfür yağdırmasın. Yağdırırsa karşılığını mahkemede vermek zorunda da kalır. Beni engelleyip sonra bunu belirttiğim için bir de üzerine küfürler edecekse cevabım çok da ağır olur. Ama küfür olarak değil hakkımı ararım. Beni sayfasında sadece yaranmaya çalışan bedava gitar koparmaya çalışan kişilerden zannetmesin yeter.Adamdaki çakallığa bakar mısın ne etkileşim kasıyordur şimdi