DreamofStyks demiş ki:Yurtdışı olan değilde yurtiçi olan www.mydukkan.com'dan alışveriş ettim bu kadar iyi bir yer olduğunu düşünmemiştim açıkçası.
Potansiyometrem bozulmuştu ve ertesi gün pazar'dı gitarım kaliteli bir gitar olduğu için Dimarzio'dan başka potansiyometre takmak istemiyordum ve İzmir'de neredeyse hiç bulunmayan Dimarzio 500K potanslardan sadece 4 adet Mydukkan.com'da vardı şansımı denemek istedim bir mail attım ve mailde potansa ihtiyacım olduğunu fakat İzmirde bu model ve marka potansın sizde 10 YTL iken Burda 20$ gibi inanılmaz bir rakama satıldığını bu yüzden pazar günü bu potanslar satılır ise benim bu gibi insan kazıklayan yerlerden almak zorunda kalıcağımı ve yarının pazar günü olması dolayısı ile parayı en erken pazartesi yatırabilceğimi yazdım.
Ardından bana sitenin sahibi parayı dilediğim zaman yatırabilceğimi Potansların benim için ayrılmış olduğunu yazdığını okudu ve hakikaten siteye girip "üründen 4 tane kalmıştır" yazısının "üründen 2 tane kalmıştır" yazısı ile dğeiştirildiğini görünce çok mutlu oldum etrafımda o kadar çok insan kazıklamaya çalışan tüccarlar varken böle bi davranış...
Daha 26,70 YTL tutan miktarın banka havalesi ile indirimini pek hesaplamadan 26YTL yatırdım meğerse banka havalesi ile daha ucuz tutuyormuş ve o arada kalan 1 milyon içinde bana extra pena göndermiş kargo paketiyle beraber.1milyon bile onda kalmasın diye bununla uğraşıp yanına birde bunu kapatmak için pena göndermesi gerçekten takdir edilecek birşey günümüzde..
Daha sonra Selçuk bey ona attığım son maili gözünden kaçtığı için beni aradı parayı havale etmişsiniz fakat isim belirtmemişsiniz ben onun için aradım demişti bende ona en son mail yazdığımı sitede gözünden kaçmış olabilceğini ord ahavale ile ilgilii detayları yazdığımı söyledim hemen baktı ve gördü.Burda da herhangi bir sorunda kendisi birebir olarak sizle iletişim haline geçip birde telefon parası ödemesi falan...gerçekten çok iyi bir yer olduğunu düşünüyorum.
Hergün 100lerce insanın alışveriş ettiği birçok para döndüğü bir yerde 26 YTL için bukadar uğraşılması ve özen gösterilmesi gerçekten benim bu dünyadan beklediğim son şey bile olamazdı ama demek ki hala böyle insanlar varmış.
calis demiş ki:Arkadaşlarm dobez.com nasıl daha önce alışveriş yapan arkadaşlar varmı acaba.Ordan ibanez s470 almaayı planlıyorum peşin fiyat 4 takstik falan da yapıyorlar?