İnanılır gibi değil biliyorum ama ahlaklı çalışan firmalar hala var ve bunların başında müzik marketler geliyor. Bir problem olsun hemen iade alırlar. Çok çekincen varsa kutuyu video eşliğinde aç, video devam ederken kutuyu açıp gitarı da videoya al sağını solunu incele ve kayıt devam etsin bu kadar. Kırık falan varsa onu da çek. Ama buna gerek bile yok. Ben mesela bundan 1 yıl kadar önce Zuhalden 50bin civarı fiyatta bir gitar aldım gitarın gövdesinde derin bir ezik çıktı aradım durumu ifade ettim zerre problem çıkarmadan iade aldılar. Problem çıkarırlar mı acaba diye korktum ama çıkarmadılar, söz konusu bile olmadı. 3-4 yıl kadar önce de gene bugünlerde 50bin civarı olan bir gitar aldım ama gitara ısınamadım ve süresi dolmadan iade ettim hiç sıkıntı çıkarmadan kabul ettiler. Bu başka bir firmaydı. Müzik marketler gerçekten ülkede en ahlaklı çalışan yerler bence. Zuhali, doresi, mydukkanı, gitarparçası, cengözü, senkopu... Hepsinden alışveriş yaptım iadelerim oldu, yüksek fiyatlı alılverişlerim oldu zerre sıkıntı yaşamadım. Bence gönül rahatlığıyla alabilirsin. Üstelik bildiğim kadarıyla kargo firmaları müzik marketlerle anlaşmalı olduğu için ayrı bir kategoride taşıma yapıyor olabilirler çünkü kargoda bir hasar olması durumunda hasarı kargo firması karşılar hunharca davranamazlar çünkü yüksek maliyetli ürünler bunlar sorumluluğu var. Sen hatta kargocu kapıya geldiği anda kutunun sağında solunda eziklik deforme ıslaklık vb birşey var mı onu da kaydet.