internetten zuhal müzik gitar iadesi

merhaba çarşamba günü elime geçen kikosp3 teb elektro gitarı akort tutmama sebebi ile iade etmek istiyorum, luthier ile görüştüm iade edebiliyorsam etmemin iyi olacağından bahsetti.
evet bu fiyatlara belki iyi floyd rose mümkün değil ama yani gerçekten inanılmaz derecede bir akort tutmamadan bahsediyorum. benim ilk gitarım da değil, luthier kontrol da etti.
sadece arka kapaklardaki jelatinleri ve deneyeceğim için manyetik üzerindeki jelatinleri söktüm, manyetiklerdekileri takabilirim ama arka kapak jelatini imkansız, tüm teçhizatları elimde. iade sürem var ama uğraştırabilecekleri için, luthier bana tüketici hakem heyetinden alabileceğim bir form ile iade etme işlemine girer isem ve kopya nüshalarını da kargonun içerisinde gönderirsem problemsiz olacağından bahsetti. böyle bir durum yaşayan, görmüş geçirmiş birisi var ise yardımcı olabilirse çok sevinirim. iyi akşamlar.

"luthier bana tüketici hakem heyetinden alabileceğim bir form ile iade etme işlemine girer isem ve kopya nüshalarını da kargonun içerisinde gönderirsem problemsiz olacağından bahsetti. böyle bir durum yaşayan, görmüş geçirmiş birisi var ise yardımcı olabilirse çok sevinirim."

Öncelikle normal iade etmeyi deneyin, daha sonra olmazsa thh yoluna gidebilirsiniz. Thh sürecini bekleyip sonra gitmeniz minimum 2.5 ay.

tam olarak başburma gibi değil, internetten örnekleri olan bir form gibi bir şey sanırım ben de net bilgi sahibi değilim. şimdi gitarı ilk aldığım halde kutulama işlemi yapıyorum.

Geri