krankxx demiş ki:ipodum alkoolu bi gecenin ardından pantolonun cwbinde çamaşır makinesinde yıkandı ve pili bozuldu ama işin güzelliği teknik servise götürdüm tabi yıkandığını söylemedim bozuldu bunun pili dedim yenisiyle değiştirdiler artık yepisyeni bir ipodum var eheheheh artık kirlendikçe yıkarım çamaşır makinesinde lol
nuitari demiş ki:ohoo,harbi iyi 😆
bnm 60 gb. renkli, hong-kong tan almıştım, ama sadece 5 gb. dolu.. nası doldurucaımı bilmiorum :roll:
kingofloss__ demiş ki:Sonunda Teknosa'da bir tane 60 GB iPod Video Siyah buldum,Allah'tan birikmiş para ve kart ile kotardık.
Alet süper...ses iyi derecede ama basslar biraz daha yi olabilirdi.Video işi hala tam stabil değil,hatalar var,aslında iPod'u MP3 Player olarak görmek bence daha mantıklı...3 saat video gösteriyor bu versiyon.60 GB,mp3 oynatma süresi Apple şartlarında 20 saat,ben daha ulaşamadım ona 7-8 saat dayandı ama şarj oldukça düzelir umarım..
Yanında şarj aleti ve firewire kablosu çıkmıyor.Firewire kullanmıyorum zaten ama şarj aleti işi kötü olmuş,USB kabloyla bilgisayara bağlısınız.İçinden orta karar koruyucu kılıfta çıkıyor...
eXpert demiş ki:Bataryasını değiştirmen yeterli 😉
chop-SUEY demiş ki:eXpert demiş ki:Bataryasını değiştirmen yeterli 😉
peki nerde değiştirebilirim bataryayı ankarada böyle bir yer var mı ? :roll:
Kra demiş ki:Creative ler nasıl ya? onlar hakkında yorum alabılırmıyım