Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ownhammer mesa rectifier oversize, genelde soft shelf mix şu sıralar. Bu paralı paket. Aynı zamanda bogren digital ücretsiz bir ir paketi çıkarmıştı, onu daha kullanıyorum bazen.
oncelikle yine belirteyim, evde kendime caliyorum, kayitta ses dogrulugu aramiyorum, hosuma gittigi sekilde kullaniyorum. neural ve polychroma kullanirken gerek duymuyorum, epey iyi geliyor kulagima. ancak u47 mikrofonu cok seviyorum onun icin degisiklik yapiyorum. york audio tercihim, mesela asagidaki kombinasyonun ustune higainde hangi amfiyi acarsam acayim cok iyi duyuluyor. efekte gore hem ritim hem leade gidiyor. daha uygun fiyatli ise audio assaultun pek cok modelini almisim zamaninda, fena degil onlar da.
MIKKO2 is the most sophisticated guitar cabinet simulator in the world featuring Mikko Logrén's entire cab collection. It is also a custom impulse response creation app that adds incredible tonal variety to all guitar modelers with IR support. Get MIKKO2 FREE to get a taste with one free cab.
Önerileriniz genelde high gain üzerine anladığım kadarıyla. Strat ile blues, rock soundu için de varsa öneriniz, belki yılın şu indirim günlerinde yakalayabiliriz...
Önerileriniz genelde high gain üzerine anladığım kadarıyla. Strat ile blues, rock soundu için de varsa öneriniz, belki yılın şu indirim günlerinde yakalayabiliriz...
Bunları aslında marka gibi düşünebilirsiniz, değişik paketleri oluyor. Bir pakete high gain amfilerin impulse response’larını eklerken diğer pakette clean amfiler için IR dosyaları bulunabiliyor.
Bunları aslında marka gibi düşünebilirsiniz, değişik paketleri oluyor. Bir pakete high gain amfilerin impulse response’larını eklerken diğer pakette clean amfiler için IR dosyaları bulunabiliyor.