IR önerisi ,kabin simülasyonu

• Konuyu açan Konuyu açan brknc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ownhammer mesa rectifier oversize, genelde soft shelf mix şu sıralar. Bu paralı paket. Aynı zamanda bogren digital ücretsiz bir ir paketi çıkarmıştı, onu daha kullanıyorum bazen.

oncelikle yine belirteyim, evde kendime caliyorum, kayitta ses dogrulugu aramiyorum, hosuma gittigi sekilde kullaniyorum. neural ve polychroma kullanirken gerek duymuyorum, epey iyi geliyor kulagima. ancak u47 mikrofonu cok seviyorum onun icin degisiklik yapiyorum. york audio tercihim, mesela asagidaki kombinasyonun ustune higainde hangi amfiyi acarsam acayim cok iyi duyuluyor. efekte gore hem ritim hem leade gidiyor. daha uygun fiyatli ise audio assaultun pek cok modelini almisim zamaninda, fena degil onlar da.

Screenshot_1.webp

Kısmen ücretsiz cab sim olarak ML Sound Lab MIKKO2 var.

Önerileriniz genelde high gain üzerine anladığım kadarıyla. Strat ile blues, rock soundu için de varsa öneriniz, belki yılın şu indirim günlerinde yakalayabiliriz...

Önerileriniz genelde high gain üzerine anladığım kadarıyla. Strat ile blues, rock soundu için de varsa öneriniz, belki yılın şu indirim günlerinde yakalayabiliriz...
Bunları aslında marka gibi düşünebilirsiniz, değişik paketleri oluyor. Bir pakete high gain amfilerin impulse response’larını eklerken diğer pakette clean amfiler için IR dosyaları bulunabiliyor.

Geri