Foruma bu aralar katılmış, elektro işlerine yeni yeni giren, aklında milyonlarca soru olan küçük bir kardeşinizim. Bu yüzden bu tür forumlar benim için büyük nimet. Fazla ve gereksiz soru sorarsam şimdiden özür diliyorum ve soru sormaya başlıyorum 🙂 apartmanda oturduğum (ses sıkıntısı) ve çok fazla bütçem olmadığı için (ekonomik sıkıntı) amfi-pedal kombinasyonlarına alternatif olabilecek program-ekipman arayışına girdim. Araştırmalarım sonucunda bıas fx + irig hd veya apogee jam 96k almaya karar verdim. irig hd müzik marketlerde 400-500 tl civarı fiyata satılmasına rağmen apple tr de 280 tl. apogee jam' in genel fiyatı ise 500-600 civarında. Normalde fiyatları birbirine yakın olduğu için ses-ton kaliteleri, dip gürültüsü, gecikme bakımından ikisinin arasında kalite farkı olmamakla beraber ikiside bu konularda çok başarılıdır diye düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? İkisinin birbirlerine karşı avantaj-dezavantajları nelerdir? Aralarında çok büyük farklar yoksa irig hd almayı düşünüyorum sizce doğrumudur? Şimdiden teşekkürler...
@Single_FACTOR @DeathDrain
@Single_FACTOR @DeathDrain