İSTANBUL DEPREMİ

Durum
Yanıtlara kapalı.
Geçmiş olsun arkadaşlar ben depreme wc de yakalandım 7 yıllık bina ama çatırtı sesleri geldi biraz ürktüm bilgisi olan varsa büyük sıkıntı mıdır öğrenmek isterim...sokakta 1-2 insanın da kendi aralarında çatırtı geldi diye konuştuğunu gördüm...

Geçmiş olsun arkadaşlar ben depreme wc de yakalandım 7 yıllık bina ama çatırtı sesleri geldi biraz ürktüm bilgisi olan varsa büyük sıkıntı mıdır öğrenmek isterim...sokakta 1-2 insanın da kendi aralarında çatırtı geldi diye konuştuğunu gördüm...
Gecmis olsun abi,ben de 7.4 depreme Antepte yakalanmistim ayni senin gibi merdivenlerden inerken ben de duymustum.Sadece ben de degil depreme yakalanan cogu kisi bahsetmisti sonuc ise bizim apartmana hasarsiz karari verildi.Boya catlamasida olabilir bu arada yine de disarida beklemek en iyisi.

Işi gücü bıraktık,tv de gerçekçi bilirkişiler ile şarlatan bilmez kişileri izliyoruz,daha çok sinirimiz bozuluyor.

Zorla içeri aldıkları mevcut belediye başkanını suçlayanlar mı ararsın,işi siyasallaştırıp yine kutuplaştıran “vitaminsiz Goebbels” beslemelerini mi ararsın,X de yaradana bağlayan mı ararsın.

Ciddi bir reset lazım bu coğrafya ya.

Durum
Yanıtlara kapalı.

Geri