Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbulİstanbul içi grup kurmak istiyorum, gitaristim
İstanbul / Beylikdüzü bölgesinde yaşıyorum yakın olursa daha iyi olur. 5 yıldır gitar çalıyorum her türde çalarım. sahne tecrübem var. akustik de olur. eğlenelim kafamız uyuşsun gerisi zaten gelir.
arkadaşlar ben 37 yaşındayım ama ruhum 25 🙂)) beylikdüzünde yaşıyorum ben de. Davulcuyum, elektronik baterim var taşıyabilirim gideceğimiz yerlere. umarım dönüş yaparsınız. sevgiler saygılar
İstanbul / Beylikdüzü bölgesinde yaşıyorum yakın olursa daha iyi olur. 5 yıldır gitar çalıyorum her türde çalarım. sahne tecrübem var. akustik de olur. eğlenelim kafamız uyuşsun gerisi zaten gelir.
kankam selamlar Bahçeşehir konservatuvarında okuyorum yazdığın şekil çok hoşuma gitti. Vokalim ve bölümüm de ses eğitimi pop müzik. Eğer vokal ihtiyacın olursa seve seve katılmak isterim yer fark etmez