ADRES OLARAK NERESİ FİRMA ADIArkadaşlar, bugün forumdan @Dragonchaser abimizin atölyesine götürdüm aletleri.
Hem işçilik, hem fiyatlar, hem de ilgi/alaka son derece memnun etti, şu saatten sonra gitarlarımı kime emanet edeceğimi netleştirmiş oldum, tavsiye ederim.
ADRES OLARAK NERESİ FİRMA ADI
merhaba abi. kolay gelsin. benim gitarıma bakım ve tamir yaptırmak istiyorum. benim gitarımla ilgili bir konu açmıştım orda resimler var. sana zahmet bi bakabilirmisin.GEO Luthier | Istanbul
GEO Luthier, Istanbul, Turkey. 246 likes · 1 talking about this · 27 were here. Gitar / Bass bakım ve yapım atölyesiwww.facebook.com
Google'dan krokiye de ulaşabilirsiniz 👍
saolun teşekkür ederim. 👍Gitarı sanki yerden yere vuruyor gibi oldum ama ne kadar ekmek o kadar köfte maalesef 😁 👍
Rica ederim ne demek, biz de müşterinin gitarı kendi gitarımızmış gibi düşündüğümüz için direkt objektif şekilde tavsiye vermeye çalışıyoruz.saolun teşekkür ederim. 👍
Edit: Anadolu yakası Kadıköy Maltepe aralığında fret için düzgün çalışan başka luthier önerilerine de açığım.Volkan Özdemir'i fret işçiliğinde nasıl bulursunuz? Daha önce başka işler için kendisine gitar vermiştim, memnun da kalmıştım. Ama uzun zamandır luthier'e gitar verme durumum olmadı. Şimdi bir strata yeni fret taktırmayı düşünüyorum. İşçilik ve fiyat hakkında bilgisi olan var mı Volkan Özdemir için?
Matt Guitars. Tavsiye ederim, fret işçiliği çok iyidir.Edit: Anadolu yakası Kadıköy Maltepe aralığında fret için düzgün çalışan başka luthier önerilerine de açığım.
Evet bir arkadaşım da önermişti bir kaç hafta önce. Unutmuşum. Bir konuşayım kendileriyle.Matt Guitars. Tavsiye ederim, fret işçiliği çok iyidir.
Selamlar, çok büyük bir sıkıntısı yoksa aynı gün içinde hallederiz sorun olmaz 👍@Dragonchaser Selamlar 01.07.21 veya 02.07.21 günlerinden birinde ikinci el gitar almak için Tekirdağ'dan İstanbul'a geleceğim. Gitarını alacağım arkadaş bakım gerektirdiğini söyledi acaba aynı gün içerisinde getirdiğim gibi yapma imkanınız olur mu? Aynı gün içinde çok geçe kalmadan dönmek istiyorum. Bir de genel bakım ücretini özelden belirtirseniz çok sevinirim ona göre kendimi ayarlarım.