bkilyaran 5 Eylül 2019 #1 Benzer konu başlığı var ama biraz eski tarihli yanılmıyorsam. Kadıköy tarafında pedal (sansamp gt2) tamiri için kimi önerirsiniz?
Benzer konu başlığı var ama biraz eski tarihli yanılmıyorsam. Kadıköy tarafında pedal (sansamp gt2) tamiri için kimi önerirsiniz?
ygtkyy 29 Mart 2021 #2 Merhabalar, Ben Pedalımı GÖkhan Ustaya göndermiştim. Sağolsun cillop gibi yapıp tekrar geri gönderdi. Bildiğim kadarıyla Zuhal Müzik'te buraya gönderiyor garantili ürünler için. İletişim bilgilerini aşağıya bırakıyorum. 0546 786 34 35
Merhabalar, Ben Pedalımı GÖkhan Ustaya göndermiştim. Sağolsun cillop gibi yapıp tekrar geri gönderdi. Bildiğim kadarıyla Zuhal Müzik'te buraya gönderiyor garantili ürünler için. İletişim bilgilerini aşağıya bırakıyorum. 0546 786 34 35
teyteydragon 29 Mart 2021 #3 ygtkyy demiş ki: Bildiğim kadarıyla Zuhal Müzik'te buraya gönderiyor garantili ürünler için Hepsini görmek için tıklayın... Garantisiz mi demek istediniz?
ygtkyy demiş ki: Bildiğim kadarıyla Zuhal Müzik'te buraya gönderiyor garantili ürünler için Hepsini görmek için tıklayın... Garantisiz mi demek istediniz?