misanthropist 13 Mayıs 2025 #1 Merhaba sıfırdan grup kurmak istiyorum yaşım 17 1 yıldır elektro gitar caliyorum grup arkadaşları bulup beraber gelişmek istiyorum
Merhaba sıfırdan grup kurmak istiyorum yaşım 17 1 yıldır elektro gitar caliyorum grup arkadaşları bulup beraber gelişmek istiyorum
denizknndy 13 Haziran 2025 #3 misanthropist demiş ki: Merhaba sıfırdan grup kurmak istiyorum yaşım 17 1 yıldır elektro gitar caliyorum grup arkadaşları bulup beraber gelişmek istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... @ddenizknndy
misanthropist demiş ki: Merhaba sıfırdan grup kurmak istiyorum yaşım 17 1 yıldır elektro gitar caliyorum grup arkadaşları bulup beraber gelişmek istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... @ddenizknndy
Devrim. Pazartesi 18:07 #4 misanthropist demiş ki: Merhaba sıfırdan grup kurmak istiyorum yaşım 17 1 yıldır elektro gitar caliyorum grup arkadaşları bulup beraber gelişmek istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Kanka bateristim 10 yıllık nirvana tarzı biseyler yaparsak varım
misanthropist demiş ki: Merhaba sıfırdan grup kurmak istiyorum yaşım 17 1 yıldır elektro gitar caliyorum grup arkadaşları bulup beraber gelişmek istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Kanka bateristim 10 yıllık nirvana tarzı biseyler yaparsak varım
Devrim. Pazartesi 20:23 #5 misanthropist demiş ki: Merhaba sıfırdan grup kurmak istiyorum yaşım 17 1 yıldır elektro gitar caliyorum grup arkadaşları bulup beraber gelişmek istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Yazdım
misanthropist demiş ki: Merhaba sıfırdan grup kurmak istiyorum yaşım 17 1 yıldır elektro gitar caliyorum grup arkadaşları bulup beraber gelişmek istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Yazdım
samdino81 Salı 05:19 #6 Vokal ve Bass yapıyorum punk rock stoner rock ekleyin bi görüşelim, @keyloveart